Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

HONDA KUPA Donovalyban

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: HONDA KUPA Donovalyban
2016.02.02. 16:44
Kedves sim197707!

Köszönöm soraid. Remélem valóban minden gyermek boldogan tér majd haza! Azzal, hogy minden rajtoló (még a célba sem szükséges beérnie) névre szóló oklevelet, valamint a HONDA jóvoltából minden rajtoló gyermek Honda sícipő táskát is kap, pontosan az a célunk, hogy a részvételt díjazzuk és ne csak az eredményt!

Tökéletesen beletaláltál a legnagyobb gondunkba. Nem. Kivételesen nem a szponzorok hiánya, hanem a versenykiírásunk pontos megfogalmazása, örökös finomítása az, ami a legnagyobb fejfájást okozza nekünk.

24. alkalommal, 24 éve rendre mindig megszervezzük a versenyt, a versenykiíráson szinte minden évben változtatunk, folyamatosan szigorítunk.

Azt mondom, nézzük pozitívan: bizony az elmúlt években - szerencsére - annyit fejlődött a hazai sísport, hogy lassan már több gyermeket kell kizárnunk a versenyünkön való indulás jogából, mint ahány valójában elindul a Honda Kupán. Miklós Edit sikere sok gyermeket lelkesít...szerencsére.

Nagyon nehéz az egyensúlyt/határt megtalálnunk az "indulhatnak" címszó alá. Most például többen is vannak, akik tavaly elindultak a Magyar Kupán - teljesen amatőrként - és az adott korosztályban éppen a kevesen indultak miatt kizáratódtak a versenyünkből. Ugyanakkor van olyan, aki tavaly egyáltalán nem versenyzett, vagy utolsók között "kavart le", de az idei eredményei alapján van esélye akár a dobogóra is.

A 20. versenyünkön minden rajtoló kapott serleget is. Tervünk szerint a következő, jubileumi versenyünkön (2017-ben, a 25. versenyen) újra minden rajtoló kap serleget - pontosan a sikerélmény, az amatőr jelleg megőrzése érdekében. Azonban az is biztosnak látszik, hogy jövőre majd újra szigorítunk kell az "indulhat" meghatározásán.

Teljesen nem zárhatók ki a síiskolába járok, ez biztos.

Köszönettel veszünk bármi olyan ötletet, mellyel az amatőr jelleg úgy maradna meg, hogy a rajtolók létszáma ne essen 200 fő alá, és mégis sikerüljön kiszűrni a "versenyző"-ket.

Az egyik gond, hogy elektronikus úton, hitelesen követhető kellenek legyenek a kizárás okai. Az az ötlet, hogy minden olyan gyermeket kellene kizárni, aki a Magyar Sí Szövetség bármely versenyén vagy a Magyar Kupán elindult, (vagy eredményt ért el) nagy tarvágás lenne. Ráadásul az teljes elkülönítést jelentene, ami a sísport hosszútávú fejlődése szempontjából sem lenne szerencsés.

Az ötletek későbbi kidolgozásához két olyan linket adok, mely tartalmazza a jelenlegi kiírásunk szerint kizárt gyermekeket:

"A versenyen részt vehet minden magyar állampolgársággal rendelkező, vagy Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező gyermek, kivéve:

- akik szerepelnek a Magyar Sí Szövetség 2014/15. évi alpesi rangsorában:"

http://hunski.hu/uploads/editors/ANTI%20ANYAGAI/Anti%20anyagai%202015/Alpesi_Rangsor_2014_2015%281%29.pdf

"-a 2014/15. évi Magyar Kupa versenysorozat első hat helyezettjei:"

http://skihungary.hu/uploads/editors/mkvegeredmeny20142015.pdf

Nagyon remélem, hogy nemcsak azok fognak boldogan hazatérni, akik dobogósok lesznek versenyünkön, hanem azok is akik "csak" ajándékokkal és élményekkel gazdagodtak:)
Azt gondolom, ebben szerepe lehet a szülőknek is! Legyünk pozitívak!

Szerencsére úgy néz ki, hogy optimális hó és időjárási viszonyok lesznek szombaton Donovalyban!
Előzmény: (sim197707 187121)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.