Menü ≡

Őrjöngő ember ámokfutása a sípályán

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  SíoktatóParkFérfiProfi síelőKezdő snowboardos
Dátum: 2011.03.08. 13:09
(Üzenetazonosító: 114185)
SíoktatóPark Hozzászólások: 32
Regisztrált: 2011.03.07.
BEMUTATKOZÁS

Ha már ennyire belemelegedtünk, elmondom azt is, hogy február utolsó vasárnapján 27-én körözött bűnözőt fogtunk a Sípark parkolójában:)
Vasárnap délután kollégáink arra lettek figyelmesek, hogy a parkoló templom felőli részén egy sísapkás alak vizslatja az autókat. Néhány járművet megpróbált kinyitni, hátha nyitva felejtették az ajtót. A fekete buggyos sísapka azért fontos, mert az illető egész megjelenése olyan volt, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Még talán a fülei is elálltak, ahogy ráhúzta a sapkát. Nem is akartuk el hinni! Annyira bűnözősen nézett ki ez az alak, hogy a Reszkessetek betörők című filmben, a legjobb főszerepért Oscar-díjra jelölhették volna!! Mivel egyre egyértelműben járkált a kocsik között, hívtuk a helyi körzeti megbízottat, akivel együttműködve elfogtuk a gyanúsítottat. Az elfogás is érdekes volt. Mikor látta hogy közeledünk, futásnak eredt, és egy másik érdekes arc autójának a hátsó ülésére befeküdt. Magára húzott egy pokrócot is. Mind ezt fényes nappal, szemünk láttára. Mikor odaértünk az autóhoz, „szökevényünk” négykézláb mászott ki a túlsó oldalon. Az autó gazdája - akinek ujjnyi vastagságú aranylánc volt a nyakában- úgy tett, mintha életükben először látták volna egymást. Hamarosan kiderült, hogy a román állampolgárságú embert autófeltörésért már körözik. Őt őrizetbe vették, a "futtatóját" pedig sajna el kellett engedni.
Szerencsére sem anyagi kár sem lopás nem történt. Nem is engedjük, hiszen a parkolót a Sípark személyzete figyeli, nagy forgalom esetén pedig a falu körzeti megbízottja is segít a bűnesetek megelőzésében. Az eset inkább tanulságként szolgál: Ne hagyunk értéket az autóban, és zárjuk az ajtókat!

Sípark
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »