Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Áprilisban hova lenne érdemes?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Áprilisban hova lenne érdemes?
2011.03.21. 21:46
Tux-on inkább haladó pályák vannak. Ha van köztetek kék pálya kedvelő, akkor nem az igazi. Az időjárás jelentésnél érdemes a szelet is nézni. Erős szél miatt szoktak lezárni lifteket. Itt ha jól látom Zillertal 3000 pályái csak április 25-én zárnak. Ha jön egy lehűlés és egy kis hó rájuk, akkor még azok is jók lehetnek. Az egész ingyenes sportbusszal bejárható és közös bérlet van. (A síbusz Vorlanersbach-Lanersbach-Juns-Hintertux között jár nappal 10-15 percenként, bulijárat is van szerintem éjszaka pár euroért...) Mi mindig Lanersbachban lakunk, itt vannak relative olcsó privát szállások + az Egalm lift + van 2 diszkó is a faluban. Ha figyeltek arra, hogy a főúttól ne messze lakjatok, akkor busszal lehet közlekedni.

Kaprunban én a túl sok csákányos liftet nem szeretem a felső részen.

Söldennél szerintem érdemes Obergurgl-Hochgurgl-t is megnézni. Bár itt a bérlet drágább, ha ott is csúszni akartok + emlékeim szerint az egész környék drágább egy kicsit Tuxertalnál.

Mölltal-ról nekem se a nagy bulizos hely jut eszembe. A pálya a lenti szállásokról csak kocsival közelíthető meg. (Vagyis lehet van valami síbusz, de emlékeim szerint olyan ritkán, hogy felejtős.) Nekünk tavasszal is volt nagyon ködös rossz időnk és itt nem nagyon van lehetőség "lejjebb" menni.

Nálam "Tux/Zillartal3000 + esetleg odafelé vagy hazafelé Hochzillertal vagy Zillertal Aréna" a favorit. Mondjuk mi március közepén járunk ide már kb. 8 éve rendszeresen. Ha erről a részről bármilyen konkrét kérdésed van (szállás, ...) csak írj.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.