Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Kaprun - Kitzsteinhorn gleccser
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Hotel Sonnhof Rauris - Nyári csomag Félpanzió+
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Kaprun - Kitzsteinhorn gleccser
2020.07.13. 21:38
Az idei nyár meglehetősen gleccserbarát. Míg a tavalyi májusi tél után valósággal berobbant a nyár, addig idén normálisabb arcát mutatja, ami kifejezetten hó-és gleccserkimélő.

Így lehet az, hogy múlt vasárnap (július 12.) az Alpinig csúszhattunk, hozzáteszem nem hivatalosan, mivel csak a felső pályák vannak nyitva. De ratrakolva vannak az alsók is..

Július is fantasztikus meneteket tartogatott, ezekben nagy szerepe volt egy-egy sínap előtti hidegfrontnak. Július 7-én a reggeli órákban -6 C fokot, míg dél körül is mindösszesen 0 C fokot mutatott a hómérő 3000 méteren.

Míg júniusban még a síelők és snowboardosok voltak többségben addig júliusban egyértelmű a bakancsos turisták és kerékpárosok diadala.

Már üzemel a 3K szuperlift, annyit érdemes tudni, hogy a Kaprun Centertől induló MK Maiskogelbahn kabinos 9 órakor startol, míg a völgy végében a Panoramabahn kabinos 8.30 órakor, így a korán kelőknek javasolt odamenni, a kényelmesen reggelizők (ahogy én :) az MK Maiskogelbahnnál kezdik a napot.

Még bő egy hétig élvezhetjük a koronaörület utáni friss levegőt, csodás kilátást, nyugit és a lesiklás leírhatatlan örömét 3000 méterrek a mindennapok felett.

Szerdáról csütörtökre egy hidegfront érkezik, ami akár némi friss havat is hozhat a nagy finéléra, hétvégén visszatér a napsütés.

Addig is álljon itt három fotógaléria három remek napról.


https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun20200704/galeria/

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun20200707/galeria/

https://sielok.hu/fotoalbum/kaprun20200712/galeria/
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.