Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről
2012.02.27. 12:09
FELHÍVÁS KONFERENCIA MEGRENDEZÉSRE

"Gyermek síbalesetek megelőzésének kérdései - szervezett síoktatás keretében" címmel.

Kedves síoktatók, testnevelők, szülők, síelő barátaim!

Mint egykori síedzőt, síoktatót, síiskola vezetőt és egyben három gyermekes családapát az elmúlt időszak síbalesetei arra az elhatározásra késztetettek, hogy a gyermek síbalesetek csökkentése érdekében személyesen is aktívan tegyek, tegyünk.

Saját szervezésben április 22-én, vasárnap 10 órától kb. 17 óráig Budapesten egy egész napos konferencia kerül megrendezésre "Gyermek síbalesetek megelőzésének kérdései, szervezett síoktatás keretében" címmel a hazai síiskolák vezetői, edzői továbbá független és utazási irodáknál dolgozó síoktatók és bárki érintett részére. Azt a rengeteg tapasztalatot, tudást, mellyel a legjobb és legaktívabb magyar síoktatók rendelkeznek, feltétlenül érdemes átadni egymásnak, illetve komolyan átbeszélni ezt az egész kérdéskört.

Egy-egy előadás 10-20 perc időtartalmú lenne. Minden előadó 10.000, - Ft tiszteletdíjat kap. Kb. 10 - 15 előadással kalkulálok. A konferencia előadói vendégeim kávéra, üdítőre, szendvicsekre. A konferencián való részvétel a hallgatóság részére ingyenes, azonban előzetes bejelentkezés szükséges! A konferencia helyszíne a jelentkezők számától függ.

A sikeres szervezés érdekében kérem, hogy az előadók és a konferenciát meglátogatni szándékozók 2012. március 22-ig jelentkezzenek a feher@skioutlet.hu e-mail címen.

Kérem, hogy az írásban átadott előadások anyagai másodközlésre jogosultakká válhassanak annak érdekében, hogy az anyagot minél többen megismerhessék.

Köszönettel várom a javaslatokat a konferencia lebonyolításával kapcsolatban is.

Köszönettel várom az előadást vállalók és érdeklődők jelentkezését. Együttműködést előre is köszönöm. A konferencia részletei a későbbiekben honlapunkon elérhető lesz.

Fehér Gyula
https://www.skioutlet.hu
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.