Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről
2012.11.02. 13:49
Szia, én is Russbachot javasolnám. Az a baj még kicsi a gyereketek, mert 1 éves kortól van ingyenes bölcsőde. (Lásd.: http://www.dachstein.at/winter/familie/spatzennest/ ) Személyes tapasztalatunk még nincs ezzel a bölcsivel, de nagyon tetszett amikor láttam ezt a lehetőséget, jövőre lehet kipróbáljuk (3. gyerek most lesz 1 éves).

Mi amikor babával voltunk mindig felvittük magunkkal babakocsistul. Olyan helyre mentünk, ahol kabinos lift van és van oda/vissza útra szóló "kiránduló" jegy. Aztán egy bérlettel felváltva síeltünk a többiekkel. Pl. Zillertal3000 EggalmBahn/Lanesrbachban vannak pályaszállások. A kabinos tetején van egy "havas körhinta", varázsszőnyeg ... ahol ha van másik kisebb gyerek, ő is el tud szórakozni. Itt tömegeffektusok sem jellemzők se az étteremben se a liftnél.

A háton gyerekhordás gondolatával már én is kacérkodtam, de aztán jöttek a rémtörténetek. Lefagytak a végtagjai a kicsinek (-15-20, Obertauern), a le fel mozgás miatt a nyaka nyekkent meg ... Azért a 2. gyereket vittem így, lankás kék pályán a 4-éves fiammal együtt síelve, szép napos időben, de akkor ő már majdnem 2 éves volt (kabinos liftet használtunk).
Előzmény: (Cilla 142339)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.