Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Konferencia a gyermek síbalesetek megelőzéséről
Üzenet szövege
Feladó:  RM
Dátum: 2012.11.02. 13:49
(Üzenetazonosító: 142344)
RM Hozzászólások: 844
Regisztrált: 2004.10.27.
75 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Szia, én is Russbachot javasolnám. Az a baj még kicsi a gyereketek, mert 1 éves kortól van ingyenes bölcsőde. (Lásd.: http://www.dachstein.at/winter/fami...lie/spatzennest/ ) Személyes tapasztalatunk még nincs ezzel a bölcsivel, de nagyon tetszett amikor láttam ezt a lehetőséget, jövőre lehet kipróbáljuk (3. gyerek most lesz 1 éves).

Mi amikor babával voltunk mindig felvittük magunkkal babakocsistul. Olyan helyre mentünk, ahol kabinos lift van és van oda/vissza útra szóló "kiránduló" jegy. Aztán egy bérlettel felváltva síeltünk a többiekkel. Pl. Zillertal3000 EggalmBahn/Lanesrbachban vannak pályaszállások. A kabinos tetején van egy "havas körhinta", varázsszőnyeg ... ahol ha van másik kisebb gyerek, ő is el tud szórakozni. Itt tömegeffektusok sem jellemzők se az étteremben se a liftnél.

A háton gyerekhordás gondolatával már én is kacérkodtam, de aztán jöttek a rémtörténetek. Lefagytak a végtagjai a kicsinek (-15-20, Obertauern), a le fel mozgás miatt a nyaka nyekkent meg ... Azért a 2. gyereket vittem így, lankás kék pályán a 4-éves fiammal együtt síelve, szép napos időben, de akkor ő már majdnem 2 éves volt (kabinos liftet használtunk).
Előzmény: (Cilla 142339)

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »