Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?
2012.11.10. 21:55
Lehet, hogy nem jó ötlet, de hirtelen valami átszaladt az agyamon, megosztom:

Az első nekifutásra a legfontosabb üzenet: az összefogás, a lehetőség.

A vevők ( leginkább Budapest és környéke ) számára a legfontosabb üzenet: van esély arra, hogy jól járhatnak. A bérlet értékesítők számára pedig szintén ott az esély arra, hogy jól járhatnak. Egy egyszerű modellel kell nekiindulni, tehát nem kell túlkomplikálni azonos bérlettel. ( Pl: azonosítás lehetséges személyi igazolvánnyal )

1. Minden érintett síterepen legyen lehetőség szezonbérlet vásárlásra.

2. Az érintett síterepek egyezzenek meg, milyen mértékű kedvezményt adnak a máshol vásárolt szezonbérlet tulajdonosának. A kedvezmény mértékében kell megegyezni. Ezáltal még vonzóbb lesz a szezonbérlet. A vevő inkább venne ilyen bérletet, mert van opció, az üzemeltető pedig remélheti, hogy a máshol már bérletet vevő hozzá jön, a máshol valamiért bérletét nem használó nála - és nem mondjuk egy szomszédos országban - költ.

A vevők elkezdenek gondolkodni, hogy miért érdemes szezonbérlet venni. Agyalhatnak előre: hol érdemes, melyik síterepen szezon jegyet venni, ( ahol a legjobban járhatnak ), de a felhasználás mikéntjét úgyis az időjárás/ időbeosztás határozza meg. ( ha van már egy ilyen bérlete, akkor van esély, hogy inkább itthon költ és nem távolabb.. )

3. Az érintett síterep üzemeltetők kidolgozhatnak, első nekifutásra - számukra nem túl nagy kockázatú - olyan rendszert is, hogy csak a hétköznapokon ( egyébként sokszor kihasználatlan időben ) biztosítanak kedvezményt a máshol vásárolt szezonjeggyel rendelkezőknek.

4. A szezon végén az üzemeltetők a tanulságokat levonva pedig újra megegyeznek, hogy hogyan jövőre.

Valami ilyesmi is lehetne, kezdetnek.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.