Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
akatonka
25 élménybeszámolót írt
25
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Magyar síterepek összefogása - közös bérlet?
2012.12.17. 10:43
TGeree! Azzal, hogy a lift kapacitás/várakozók számát említettem, csak arra akartam utalni, hogy miért nem érzek késztetést (jogosan) az üzemeltetés részéről "akciós" bérletkibocsátásra addig, amíg így teljes áron is meg tudják tölteni a pályákat minden sielhető hétvégén.
Azt hiszem egyébként egyről beszélünk, bár Mátraszentistván esetében én még látok lehetőséget pályaépítés nélkül is liftkapacitás növelésében. Csak az 1-es és a 2-es pályát kellene behavazni és az már elbírna akár egy újabb liftet is. Mindezt természetesen nem a végleges megoldásként javasolnám, mert a már korábban betervezett nagyléptékű fejlesztésekre óriási szüksége lenne mindenkinek. Visszatérve a közös bérletkibocsátásra, eszmefuttatásomal nem az összefogás ellen szerettem volna szónokolni, hisz a síterepek összefogására szerintem is elengedhetetlenül szüksége lenne a magyar sítársadalomnak.
Most hogy itt vagyunk, nekem is lenne még egy megfontolandó ötletem, aminek biztosan sokan örülnének. Szerintem ha bevezetnének egy a félnaposnál rövidebb, 1-2 órás bérletet, velem együtt sokan kihasználnák pl. a reggeli nyitás utáni holtidőt. Tudom hogy ez nem érinthet túl nagy tömeget (pl.akinek többet kell utaznia nem feltétlenül élne vele), de ha az árát sikerülne jól belőni, azért sok olyan síelőt odacsalogatna, aki "iszonyodik" a tömegtől, és ezzel mégsem generálna hosszú sorokat a felvonóknál.
Előzmény: (TGeree 146494)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.