Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Schlick 2000
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Grauer Bär - szálloda Innsbruck óvárosában
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Emőke07
13 élménybeszámolót írt
13
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Schlick 2000
2014.03.18. 16:08
Schlick 2000
Március 8-án volt szerencsénk egy szép délutánt eltöltenünk Schlick 2000 síterepén Tirolban.
Miután mi délután érkeztünk meg, szombat és jóidő révén, már tele volt a parkoló. Nem is álltunk be a hagyományos parkolóba, ahonnan gyüjtőbuszok veszik fel a síelni vágyókat, hanem felmentünk közvetlenül a pénztárak alá, hátha sikerül elcsípnünk egy ingyen helyet, de végül is találtunk ott egy parkolóházat, ahova végül leparkoltunk. A parkoló óránként 2,- EUR-ba került. Időhiány miatt most megengedtük magunknak ezt a luxust.
Hamar átöltöztünk a kocsinál és már mentünk is a pénztárhoz, ahol szerencsére minden sorban-állás nélkül sikerült a délutánnak megfelelő kedvezményesebb jegyet vennem.
A „Seilbahn”-nal felfelé szép látvány tárult elénk, a völgyben még tavasz, zöldellő fák, bokrok, hóhiány, de ahogy feljebb értünk, csodálatos havas területre értünk! Hihetetlenül jól karbantartott, porhavas pályákat találtunk fent! A síterep északi fekvésének köszönhetően, délután még mindig első osztályú hóviszonyokat találtunk. A pályák nem voltak felbuckásodva, és igazán nem is volt annyira sok síelő, mint ahogyan azt először gondoltuk. Valószínűleg sokan elfáradtak délutánra.
Hüttébe most nem mentünk be, úgyhogy arról véleményt sajnos nem tudok mondani. Viszont az egyik Hütte előtt három népviseletbe öltözött muzsikus szórakoztatta a nagyérdeműt, ami nagyon hangulatos volt!
A nap végén, lesíeltünk egészen a parkolóig! Nagyon szeretjük azokat a pályákat, ahol erre lehetőség van, nem jó tülekedni az utolsó lifttel, sokkal kellemesebb lecsúszni és kihasználni az utolsó másodperceket is!
A pályarendszer fekvése, karbantartása, a liftek, mind mind csillagos ötösre végezett nálunk, bizonyos vagyok, hogy amikor legközelebb jövünk a Stubai-ra, újra itt kezdünk! Nagyon jó kis pálya, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Schlick 2000 egyik pályája
A hóhiányos völgy (útban a Schlick felé)
különleges zenészek
nappal szemben
Talabfahrt vége
Pillantás a Stubaital felé a Talabfahrt tövéből
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.