Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ki számít kezdő és ki haladó síelőnek?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Xero
882 élménybeszámolót írt
882
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ki számít kezdő és ki haladó síelőnek?
2012.07.31. 14:20
Na most ez is kicsit árnyaltabb dolog szerintem.

Ha jó napom van, akkor lazán hozom az 5-ös szintet, viszont ha rossz a napom, akkor simán leromlok 2-3-ig.

Én magamat kezdőnek sorolnám be legszívesebben, mert van egy-két olyan cimborám, aki röhögve ott hagy élen a pi**ába szinte bármikor, ráadásul a sokkal rendszeresebben síelő helyi menők is így járnak el.

Tavaly amikor először voltunk Kitzbühel-ben, akkor döbbentem rá igazán. Ott az általam eddig tapasztalt átlagos sítudás sokkal magasabb volt. Amikor egy glett jégre fagyott piroson vidáman karcolgattam úgy, hogy szinte mindenkit otthagytam és nem tört meg az ív, akkor húzott el egy D2 SL-en lovagló emberke mellettem olyan tempóban, hogy azonnal át kellett gondolnom az életemet. :) Akkor eldöntöttem, hogy márpedig én kezdő vagyok és addig nincs nyugalmam, amíg egyszer ugyan ott olyan körülmények között le nem jövök legalább háromszor ugyan úgy mint ő.

A másik probléma az állóképesség. Lehet, hogy megvan a fejben a dolog, de ha már nap végére elfogy az ember combja, akkor bizony bukik a profi szint is.

Én a már fentebb említett egy-két cimborát tudom felhozni példának mint profi. Ők egy átmulatott éjszaka után is képesek olyan távot menni szép stílusban, amit nekem csak jobb napokon sikerül összehozni. :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.