Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Mobil alkalmazásunk Android-ra és iPhone-ra

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zadmin
290 élménybeszámolót írt
290
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Mobil alkalmazásunk Android-ra és iPhone-ra
2012.11.15. 14:54
Van egy jó hírünk azoknak, akik szeretik a sielok.hu -t, és a mobil alkalmazásokat. Az előző hetek munkájának eredményeképp karöltve a https://www.plixapp.hu -val, elkészültünk a sielok.hu androidos alkalmazás első verziójával. Ez a verzió még nem a nagyközönségnek szól, hanem nektek, fórumozóknak.

Amit tudnotok kell:
1. Az alkalmazás egyelőre csak androidra elérhető, 2.2-es android verziótól hsználható. A tapasztalatok begyűjtése után esünk neki az iOS verziónak.
2. Az alkalmazás ingyenes.
3. Az alkalmazás már letölthető a google play-ből, de a kis képernyőkre még nem elérhető. Tehát ha pl. Galaxy Mini-d van, akkor még egy picit várnod kell, a következő verziót már Te is tudod használni.

Infók, képek, videó:
http://play.google.com/store/apps/details?id=com.plixapp.sielok

Amit várunk tőled most:
ha van kedved, időd, töltsd le az alkalmazást. Játsz vele, teszteld, gyűjts tapasztalatokat, és jelezz vissza. Elsősorban hibaüzeneteket várunk. Sokat teszteltük, de lehetnek még hibák elfekvőben, köszi, ha segítesz rájuk találni.

Persze javaslatokat, ötleteket is várunk, de nem ígérjük, hogy azonnal nekiesünk átírni az egészet. Jövő héten a jelenlegi funkcionalitással meghirdetjük a nagyközönség felé, és a következő körben fogjuk mérlegelni, hogy mit lenne érdemes változtatni.

Szóval akinek van kedve, segítsen tesztelni! Köszi!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.