Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Cerkno
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Cerkno - 3 csillagos wellness szálloda 10 km-re a sípályáktól
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Lívia Förgeteg
2 élménybeszámolót írt
2
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Cerkno
2017.01.24. 20:14
Sziasztok.
Itt ragadnám meg a lehetőséget, hogy köszönetet mondjak a sielok.hu vezetőségének, hiszen az Ő nyereményjátékuk jóvoltából tölthettünk el pár napot a barátommal Cerkno síterepén 2017. jan. 21-25 között.
Szeged mellől utazunk, az M5-M7-es útvonalon, majd Szlovéniába érve még egész Ljubjanáig tudtunk autópályán menni. Ezt követően jött a "hegyes vidék", ahova hólánc erősen ajánlott. Mi a Hotel Cerknoban voltunk elszállásolva, ami kb. egy magyar 3 csillagos szállodának felel meg.
Az alkalmazottak jól beszélik az angolt, így a kommunikáció nem okozott problémát. Sífelszerelésünket meleg helyen, elzárva tudtuk tárolni a hotelban és a sípályán egyaránt, ingyen. A sípályára reggel 8:30-kor és 9:30-kor indult busz a hotel jóvoltából szintén ingyen, visszafele pedig 15:30-kor és 16:20-kor indultak buszok a sípályától.
Mi Standard szobát választottuk, amely a mi elvárásainknak maximálisan megfelelt. A szoba megfelelően volt fűtött.
A félpanziós ellátásba svédasztalos reggeli és vacsora tartozott, melyekkel rendkívül meg voltunk elégedve. Nagy és finom volt a választék. A reggeli sokféle müzli, aszalt gyümölcsök, tejtermékek, virsli, tojás, felvágott sonka, péksütik stb-ből állt, míg a vacsora során a szlovén ételeken túl találkoztunk török és olasz ételekkel is.
A szállodában síbérlethez olcsóbban lehet hozzájutni, ráadásul 25 éves korig kedvezményes jegy is váltható.
A sícentrumban 3 napot töltöttünk, vas., hétfő, kedd. Vasárnap brutál sokan voltak a hétköznaphoz képest. A pályák nagy része vasárnap délután már eléggé buckás és jeges volt, hétköznap azonban ez a jelenség kevésbé volt megfigyelhető. A parkolóhoz vezető pálya fekete részt is tartalmaz, úgyhogy emiatt kezdőknek nem ajánlanám ezt a pályát, persze felvonóval is le lehet jutni.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.