Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Cerkno
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Cerkno - 3 csillagos wellness szálloda 10 km-re a sípályáktól
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Okulare
12 élménybeszámolót írt
12
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Cerkno
2017.03.07. 19:59
2017. január 29. - február 3. között ismét itt táboroztunk az iskolával. Most az időjárás a fordítottja volt a tavalyinak. (lásd néhány hsz.-el lejjebb)

Az első nap gyönyörű idő volt, szikrázó napsütésben síeltünk. Aztán a 2., 3., 4. napon sűrű felhő, minimális látótávolság, de remek hóviszonyok. Sajnos az idő egyre melegedett és egyre csapadékosabb lett. Fent a hegyen inkább hó volt, a völgybe érve ez esővé alakult, ami eléggé eláztatta a népeket. Főleg a felvonón felfelé volt kellemetlen. Az utolsó napra fel sem mentünk, mert reggel a recepción egész délelőttre folyamatos esőt prognosztizáltak.

A pályák azonban jobb állapotban voltak, mint tavaly. Mi főleg az 5-ös (kék) pályán mentünk, de a gyerekek szinte az összeset kipróbálták. A szállásra ismét csak jót tudok mondani. Idén egy még jobb, tágasabb szobába kerültünk pont a társalgó előtt. Kicsit féltem, hogy az esetlegesen elhúzódó "ismerkedési estek" behallatszanak majd, de semmi zaj nem jött át, pedig volt ismerkedés bőven. ;-) Nagyon jól hangszigetelt az ajtó.

A másik kellemes meglepetés a szálloda uszodájában ért minket. Teljesen felújították, került bele gyerekeknek való sekély rész. Akár egész kicsik is belemehettek, megmaradt a sportuszoda jelleg néhány sávban és némi élmény elem is beépítésre került. (buzgárok, csobogók, stb...) Egy 4 személyes jakuzzi is megfért a sarokban, ahonnan a felnőttek szemmel tarthatták a gyerekeket. A kaja ismét príma volt, a választék is megfelelő volt.

Össz-egészében tetszett az egész. Kicsit tartunk tőle, hogy az enyhe telek irányába alakul az időjárás, így a kb. 1200 méteres Cerkno síterepen állandósulhat a vegyes halmazállapotú csapadék, ami rontja az élvezeti értéket.
P1300016.JPG
P1300026.JPG
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.