Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Ankogel - Mallnitz
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Alpenblick Panzió - panzió szobákkal és apartmanokkal a mölltali gleccservasúttól 7 km-re
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabeszka
285 élménybeszámolót írt
285
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ankogel - Mallnitz
2018.03.19. 09:16
Két napot síeltünk itt.

Pozitívum: kevés ember; jól gondozott pályák.

Negatívum: a pályák jelölése (a feketének jelölt pályák messze nem feketék, sokkal inkább pirosak); rossz pályajelölés (szerencsére első nap viszonylag jó idő volt, mert különben baj is lehetett volna, ugyanis a nyilazások rosszak: lefelé mutatja az irányt a pálya legtetején nem pedig oldalra, amikor arra nincs pálya, illetve szakadék van. Egy helyi elmondta, hogy volt aki le is zuhant a tavalyi évben itt. Ködben ez nagyon veszélyes lehet, védőháló pedig nincs. Elavult (de legalább nem lassú) gondolás liftek, amikben végig állni kell és ha lekésted kétszer tíz percig is dekkolhatsz, így több, mint 30 perc is lehet mire feljutsz! (a második nap pénteken ráadásul leállt a csúcsra menő gondola, amiben mi is benne voltunk negyed órát mozdulatlanul állt, majd 20 perc alatt csiga tempóban visszavitték a kiinduló pontjára-hát nem volt kellemes élmény, de legalább nem kellett helikopteres mentés).

Az apartman tulaj osztrák nő elmondta, hogy nem valószínű, hogy fejlesztések lesznek, hiába jelölik a sítérképen, mert természetvédelmi terülten való elhelyezkedése miatt nem engedélyezik azt. Nagyon sokan elköltöztek innen egy csomó hotel üresen áll, lassan enyészik el az egész. Emiatt van egyre kevesebb síelő itt és viszonylag könnyű szállást olcsón találni.

Ha jó az idő és nem zavar a felvonóban való ácsorgás, nem rossz hely (nagyon szép a környezet, a látvány), de vissza nem fogok ide vágyni!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.