Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Versenysí vs. Szabadsí

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
endre77
312 élménybeszámolót írt
312
3 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Versenysí vs. Szabadsí
2020.05.15. 15:34
Sanyi!Igen jol latod..meg is fogsz tanulni sielni!!Tudod miert?- Mert nyitott vagy es figyelsz tanulsz nem csak elfogadsz hulyesegeket:- amire az a valasz azert van igy mert igy van!!!

Ez a video elg jo ez egy jo raltast ad hogy keszulj felj tanulj!!

Itt nem elemzik egyetmi szinten a hulyeseget, meg a nagy semmit, Konyvet sem irnak rola de elmagyarazzak mit csinalj!!nem kell a Semmelweisre beiratkozz hegy meg ertsd a biomechaniaki elemzest ami amugy is total baromsag A Legfelsobb szinten csak hogy az eloado nagyon okosnak latszon!!

Nezd a video elejet -2:00..to..arrol szol?EZ MINDEn szintre igaz!!/ lazan szokjad meg az egyensulyozast/balancot a lecen/ ...Ugyan ez ha igazan kezdo vagy allj ra es allo helyzetben csuszkalj alore hatra.. szokd meg a lecet !!

2:11 meg kell szoni hogy jo beguggolasbol atdobod magad a lecen mert ez a kanyar ….-haspres biomechanical feszites meg a tobbi baromsag az csak emberk konyveiben..fejben letezik ..VALOSAGBAN NEM!!!Ez a sieles lelke

3:00 itt latod elmarad a kulso bat huzza maga utan es ezert amikor kiteszi a masik botot kanyar elott a regi elmarad ezert fontos elore hozni mindkettot igy nem marad el a regi bot ES TEKEREG A FELSOTEST JOBBRA BALRA!!!!
EZT KELLENE ROGTON JAVITANI!!!

Jani!!!! Te azt irtad a bot hasznalat nem annyira fontos UGYE NEM nevetteted ki magd?????Hogy kezdesz kanyart az nelkul???-
-UGY ahogy Te csinalod!!!A videoidon..de remejuk azt nem tanulja meg senki!!!

4:12 Mar elol tartja a kezeit nem is tekereg a felso teste de most meg statikus marad olyan mintha megfagyott volna...az elobbitol job de ez sem jo!!!

5:34 ez egy nagyon jo gyakorlat annak aki tudjA HOGY KELL TANITANI..EZ AZ EDZO EZ TELJESEN ROOSZUL CSINALTATJA EZ EGY HOEKES GYAKORLAT,..SZEGENY A FEJET LOBAJA OSSZE VISSZA FOGALMA SINCS MIERT!!!..hU EZERT KAPTUNK ANNYI LESZURAST CSAK NEKUNK MEGMUTATTA HOGY HOGY KELL CSINALNI ES MIERT EZZEL GYAKORLOD A JO NYUJTOTT TESTU ATDOLEST!!..iszonyu meg nezni is!!!!rossz pelda ..majd avegen felteszem hogy hogy kell!!

7:43 na itt gumival gyakoroljak hogy amikor badol a belso labaval ne legyen mag alatt ne lepjan ra koran es szokja meg mind aket laba kint legyen mag alol!!!BEDOLJON!!!S kulso lab nyomas!!CSAK a kulso nagy nyomast gyakorolja!!SEMMI belso labon valo kanyarkezdes meg ilyen fele baromsagok nincsenek!!
Gaykorolja hogy angy nyomas utan legyen "Spark" ami azt jelenti pattanjon a lec segitsen atdobni magad a tuloldalra az uj kanyarba a kanyar vegen kilo goggulo helyzetben vagy../ahogy avideo kezdodik!!/ es mar guggolasbol dobod is at magad az uj kanyarba..kinyujtott testtel..AMI ITT HIANYZIK VEGIG!!!!

9:00 Ahogy levette a gumit mindjart -"A"-frame lett a gyereknek mert nem egyensedik ki a kanyarba, bedobasnal kicsit pupos a tartasa a belso labat nam teszi ki mert mivel nem egyensedett ki igy a labai sem nyulottak ki teljesen erre vissza guggol kulso labon asluy de belso maga alatt van..A fram BUKOTT AZ EGESZ MUTATVANY!!!Ez a legtobb VERSENYZO kb 80% hibaja is!!!

Edzok, szakertok, OKOSTOBIASOK mind igy sielnek cask sokkal rosszabbul de ezzel az alapgondolattal es meg tanitjak is!!!

Ez a srac szepen siel eleg jo dolgokat tanit az edzoje is de a karjait nem szabadna elhagyni..a felso testet ki kellene egyenesiteni kanyar kezdesnel!!

A belsolabat kisujjra kellene tenni es megszokni hogy kint legyen mag alol arra is van szep gyakorlat hogy kell revezetni!! Ennyi de osszesegeben jo video hogy hogy mukodik a sieles…

Nem a bokahuzogatas belso lec visszahuzasa..biomechanika alapallas izomfeszites sieles kozben...micsoda baromsagok Istenem…


Meg utoljar anyit!Nezd meg az Ozsirol feltett videot a profilomal..az csak egy kanyar mert a tobbi nem volt jo!!!DE az a kanyar amit ott csinal az 100% job mint a gyerekleg jobb kanyarja az egesz nap soran!!S nezd meg parszor!!Aztan a fenykepeknel kockarol kockara leirtam rola a dolgokat minden kep ala irtam olvasd el!!Na akkor lathatod mirolis van szo az egy tokeletes kanyar… a baj hogy O SEM EZT TANITJA!! Nincs ott semmi bio mechanika nincs ott belso labon kezdes az csak tokeletes ahogy van!!...Van amikor belso labon kezdi meg is van az eredmenye Gyonyoru "A "Frame felsotest tekerges meg amit akarsz!!!

De az a KANYAR!!- NA AKI AZT MEG TUDJA CSINALNI AZ TUD SIELNI!!!Most mar cask azt kene tudatosan gyakorolni!!S akkor az kovetendo pelda lenne!!
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Itt a video hogy kell gyakorolni a kinyulast be az uj k anyarba hogy ne felig egyenesedj ki ne kuporogj!!
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Na ezen a videon lathatod hogy kell legyozni a felelmet atdolni a belso lecen..na ez felelmetes de ha megszokod akkor mar nem akarod megad ala huzni a belso labadat batran atdolsz mindketton...NO ez igen halado gyakorlat!!
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


Ez egy gyakorlat arra hogy "recentering"..mindig vissza az alaphelyzetbe..ami akanyar veg ...avgy elej ahogy veszed!!a lenyeg innet kezdodik hogy atdobod magad ..ralepsz akulso lecre...stb..stb..ha itt nem vagy eben a helyzetben..nem gugolsz..minel melyebben annal job mert nogyobbat tudsz beleallni, dolni , ugrani, az uj kanyrba!!Annal jobb..EZ NEM OSSZETEVESZTENDO A FEL ALLASSAL!!!...AZ ORIASI HIBA!!!beledolni de mar szogbe..szoval mikor teljosen kinyulsz mar 40-45 fokos szogben vagy!! NEM FEALSSZ es dolsz!!!!

Szoval gugolva fejezed be a kanyart es akezeid elore kerultek igy nem marad el egyik sem nem fogsz tekergni forgni mint a gyerek az elozo videon!!!


Sok sikert jo megertest


Endre
Előzmény: (Sansovino 209271)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.