Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Románia
Vidra - Voineasa
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Tibrider
162 élménybeszámolót írt
162
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Vidra - Voineasa
2020.03.04. 16:17
2020.03.01 - kor mentük el ide megint. Petrozsényből szép lassan de gond nélkül felértünk, most főleg úton, hó az csak kis latyak formájában volt rajta. Jobb lett volna ha havas lett volna, mivel így kaptam a sok kátyúból - elég rossz már az út, helyenként szakaszokon meg is szűnik, földút lesz.
A pénztárnál ki volt írva, hogy technikai okokból nem tudták kezelni, így ennek megfelelően voltak buckák a pályán. A ratrak valóban fétávnál le volt robbanva, napközben próbálták beíndítani, de fekete füstöt leszímítva más életjele nem adott. Annyira azért nem volt vészes a pálya, kis bucka csak változatsabbá teszi. Pár helyen később azért ahol lesíelték kezdett nagyon jegesedni, meg pár kő is kezdett kikandikálni. Hiába hóbiztos, magas - 1400-2000kb, a hó az épp hogy elég volt. A szemközti, déli fekvésű hegyen már csak a csúcsokon volt hó. Azért a plya melletti erdei ösvény síelhető volt, így most is jó kiegészítése volt a fő pélyának. Fent a kabinos 2. szakasza, meg a 4-es ülős most se ment, de amiket lehetett olvasni, amilyen nehezen indult nekik a szezon, csoda hogy így is ment. Továbbra is a villamosenergiaellátás a gond.
Az idő gyönyörű volt, hőmérséklet nappal még fent is kicsit plusszba ment át, de azért nagyon nem olvadt a hó - napütés, jó látási viszonyok, így csodálhattuk a tájat, a víztározót. A kabinnál semmi várakozsás hiába vasárnap volt, a húzósnál fent volt sor - úgy látszik, főleg kezdők voltak - a felső rész lankás széles kék pálya.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.