Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Obertauern
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hammerwirt Forellenhof - hotel wellness részleggel Obertauern és Radstadt között
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Szilvásgombóc
108 élménybeszámolót írt
108
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Obertauern
2017.04.23. 18:58
Sziasztok!

A nem mindennapi aprilisi idojarast gondoltuk meg mi is kihasznaljuk. Gyorsan lecsekkeltuk, az osszes lift megy meg es kb 80cm havat mondtak a hetvegeig.

A Mura volgyeben igazi tavaszias idojaras fogadott bennunket, kellemes plusz fokok, havat mar csak a csucsokon lehetett latni. Aztan Mauterndorfot elhagyva mintha kitettek volna a 'Tel itt kezdodik' tablat. Twengnel mar havas volt minden OT-n pedig pentek reggel 10-kor -5.5 fok es igazi teli idill.

Az elso meglepetes: minden parkolo full. kb 15 perc keresgeles utan talaltunk egy helyet. A megerkezesre koccintottunk egyet es irany a palya. Tenyleg szuper volt, sokszor meg februarban sincsenek ilyen hoviszonyok. A csutortoki havazas miatt kicsit puha volt a palya de tenyleg kiraly.
Aztan a masodik meglepetes: alig voltak a palyakon, sorbanallas nulla. En elkepzelni sem tudom hol lehetett annak a rengeteg autonak a gazdaja...

Szombatra mar kifagyott palyak, kb delig nagyszeruen tartotta magat. Szombat este nekiallt havazni, ma 10h-ig kb 25-35cm hullott. Igazi freeride hangulat.
Ma mar tenyleg nem volt senki. 10h-kor a Plattankarbahnnal mig felertem, az egesz belathato siterepen 7!!! embert szamoltam :) szoval egy ideig nem kellett keresni a szuz reszeket sem.

Valahogy soha nem volt a kedvencem OT, tul nyuzsis, a palyak karakterisztikaja sem a kedvemre valo. Lehetne kicsit szelesebb, esetleg hosszabb, linearisan sullyedo szakasz alig van benne.
DE az adottsagaival joparszor huzott mar ki bennunket a csavabol, es ujra bizonyitotta nekem hogy jar neki az 5*
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.