Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fontos infók a márc. 15-i szállásfoglalásokkal kapcsolatosan!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin2
482 élménybeszámolót írt
482
Moderátor
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fontos infók a márc. 15-i szállásfoglalásokkal kapcsolatosan!
2013.03.15. 15:38
A mai napon számos szállásadó partnerünket tájékoztattuk a március 14-15-ei magyarországi katasztrofális időjárási és közlekedési állapotokról. Sokukhoz már eljutott a hír, mivel sajnos a magyar vendégeknek mintegy fele nem érkezett meg a szálláshelyre. Ezért arra kértünk minden szállásadót, hogy ha lehetséges, az utasok által előre befizetett előlegeket egy előre egyeztetett későbbi időpontban használhassák fel a vendégek.

Mindenki, aki szállást foglalt a március 15-i hosszú hétvégére, de a vis major helyzet miatt nem tudott eljutni a szálláshelyre, kérjük, hogy mindenképpen tájékoztassa a szállásadót arról, hogy nem érkezik meg, illetve ha késve is, de mikorra várható az érkezése. Aki szeretné eltolni az utazás időpontját, mielőbb egyeztesse azt le a szállásadóval! A márc. 22-24-ei hétvégére még a legtöbb szállás rendelkezik üres szobákkal, ráadásul ekkor már igazi tavaszi időben lehet csúszni. A hóhelyzettel sem lesz gond, köszönhetően a napokban leesett kiadós hómennyiségnek. (A húsvéti hétvégére - márc. 30 - ápr. 1. is foglalhatóak még szállások korlátozott számban.)

Aki a sielok.hu-n keresztül foglalt szállást és szüksége lenne segítségre, kérjük írjon Simig Csabának a simig@sielok.hu e-mail címre.

Reméljük, hogy hamarosan véget ér a káosz és mindenkire vár még ebben a szezonban egy igazi tavaszi síelés!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.