Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Engedélyezett kérdőív

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Klara
89 élménybeszámolót írt
89
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Engedélyezett kérdőív
2013.03.28. 15:09
Nekem inkább az volt a furcsa, hogy miért csak egy síterepet lehetett választani értékelésre a magyarok közül. Milyen következtetéseket lehet levonni, esetleg hogy lehet akkor összehasonlítani legalább a magyar terepeket egymással?
A kérdőév címe "Magyarország sí turizmusának vizsgálata a turisták szempontjából. Síeléssel kapcsolatos utazási szokások és igények vizsgálata". Ha turisták szempontjából vizsgáljuk, akkor szerintem kihagyhatatlannak kellett volna lennie annak a kérdésnek, hogy síelő társadalom milyen arányban választja a külföldi vagy belföldi terepeket és miért. Egy kérdés volt ugyan, de ez nem mutat sem az arányra, (főleg, ha azt jelölte valaki be, hogy mindkettőt előnyben részesíti) sem a miértre. Akik ismerik a magyar körülményeket, csak azok legyenek felkérve a további részletek elemzésére, esetleg a magyar síterepek értékelésére.
Nem láttam kérdést, hogy mik is lennének a síturizmusban résztvevők igényei, mit tartanak fontosnak és azt mennyiben látja teljesülni Magyarországon. Lát-e fejlődést itthon, ha nem, milyen irányt tartana kívánatosnak.
Az is igaz, ha valaki tüzetesen tanulmányozza ezt a honlapot elég sok következtetést le tud vonni a síturizmussal, és akár a sítársadalom igényeivel kapcsolatosan.
Csak óvatosan kezelje az olyan topikok elemzését, mint a "Oxigényes víz vs ágyaspálinka", esetleg a "Mosoly" fórumbejegyzéseit.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.