Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hol lehet jóáron snowboardot venni?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Idipolisz
62 élménybeszámolót írt
62
13 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hol lehet jóáron snowboardot venni?
2014.10.25. 12:42
Mindenképpen érdemes az itthoni üzletekben is szétnézni a szezon végén sok üzletben 50%-os a leárazás, de a szezon kezdetén is jó áron tudjuk megszerezni a kiszemelt dolgokat. Az itthoni piac elég kis piac ezért az üzletek szabadulnának a szezon végén a készletektől, ez a külföldi üzleteknél nem annyira jellemző, vannak akciók de inkább az ő pénztárcájuk számára kedvezőbb az akciós ár.
Sokszor a Hó-Show-n is komoly kedvezmények várnak ránk, de vannak üzletek akik nem pakolnak ki de a show ideje alatt ők is adnak még plusz kedvezményeket. A külföldi üzletekkel nekem az a tapasztalatom hogy egy-egy dolgot ki lehet fogni nagyon jó áron de általánosságban ők nem szoktak 50%-ot engedni a kínálatuk nagy részéből.
Én még pl a bluetomato-n sosem találtam olyan nagy leértékelést ami kihagyhatatlan lett volna (pl egy itthoni üzlet 98 euróért adta azt a bakancsot márciusban ami a BT-on még akciósan is 179 euro volt akkor).
De biztosan van aki már talált egy egy olyan darabot amiből egy volt és nagyon kedvező áron kaphatta meg. Pandorfban is érdemes szétnézni ha arra jár az ember mert ott is találunk jó áron cuccokat (O'neill, Vans, Burton, Nike) de azt is ki kell fogni. Egyébként itthon ahasznált piacon is érdemes nézelődni a különböző apróhirdetési portálokon. A sok szemét között néha ki lehet fogni egy két jó dolgot olcsón. Persze vannak akik a tizenéves felszereléseket akarják horror áron adni.
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.