Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
nyugiba
399 élménybeszámolót írt
399
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2011.01.30. 19:15
Mi szerda este vásároltunk ugyanebben az Intersportban. Négyen voltunk, elég sokáig nézelődtünk és végül kb. 55 EUR értékben vásároltunk. Az eladók kedvesek voltak, a nézelődők/vásárlók többsége magyar.

Stspeternek azt üzenem, hogy ha minden úgy történt, ahogy leírta, akkor szerintem nemcsak pofátlanok, de jogtalanok is voltak az osztrák rendőrök. Legalább elnézést kértek a végén!? Én akár itthonról is panaszt tennék az eljárás ellen az osztrák követségen és magyar külügynél. Nem hiszem, hogy honfitársaink között átlagosan több tolvaj lenne, mint a szlovákok, csehek, lengyelek, románok, stb, között. Az osztrákok köreiből pedig igazán nagy disznóságokról is vannak hírek (pl. milliárdos MÁV Cargo "szakértői kifizetés", STRABAG, stb.). Úgyhogy ne a magyar tolvajokra haragudj ebben az esetben, hanem a pofátlanul eljáró áruházi dolgozókra és rendőrökre! Azzal tehetsz jót mindannyiunknak, ha tiltakozol az ilyen méltatlan eljárás ellen és nem hagyod szó nélkül.

Ami a jó híreket illeti, fájó vádlival is csodálatos utolsó napot töltöttünk tegnap a hegyen. Du. kettő-fél háromig napsütés, friss hó és kezelt pályák vártak. Az utoldó másfél óra borús-ködös időjárása belefért.

Idén is megerősödtem abban, hogy kis gyerek, nagy gyerek, felnőttek (1 évestől 54 évesig, három család, 13 gyerekkel)közös síelésére ideális ez a terep. Egyik társunk tavaly Flachauban volt és megállapította, hogy SZÁMÁRA a Kreischberg mennyivel jobb hely.

A következő két hétben biztos jól járnak az ide látogatók.
Előzmény: (stspeter 106963)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.