Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
WéberF
2039 élménybeszámolót írt
2039
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2019.02.18. 13:19
Ha már megígértem. Febr. 9-16. Az időjárás rendben volt, az előrejelzések csak egy kicsit tévedtek. Újdonság alig, aki rendszeresen jár ide, nyilván minden pályát jól ismer. Kellemes átkötő utat nyitottak a Rieglerhüttétől a 2-es pályához, így nap végén elkerülhető a 18-as (addigra már rendszeresen kijegesedett és hótt buckássá váló) alsó "letörése". (Nem mintha nagy küzdelem lenne áttörni rajta, de azért a nap végén csak kényelmesebb a 2-es.) Ugyancsak finomítottak a 10 személyes kabin hegyállomásától a Panorámaschirm-Sonnenblick-hez vezető szakaszon.
Kellemes "csalódást" okozott a szállásunk: a Clubhotel apartmanja minden igényt kielégítő, a wellnes részleg is I.o. Nejem nem szeret új és újabb pályákra járni, ezeket anno megszerette, nekem meg minden megfelel, csak jó hó legyen. Most volt. WFeri
P.S.: odafelé úton (9-én) a B50-en egy árokba borult autó körül sürgölődött vagy négy tűzoltóautó legénysége, 14-én a középső állomás előtti platzra leszálló helikopterben "gyönyörködhettünk" (egy középkorú férfit hoztak le hozzá a fehér mentőkabin hordágyában), 16-án délelőtt hazautazáskor Judenburg előtt - a nagy útépítkezésnél - álltunk kb másfél órát: két személykocsi frontálisan ütközött, aztán a Tunnelkette utolsó alagútjában is történhetett valami, mert a nyugat felé vezető "cső" bejáratánál hatalmas "behajtani tilos" táblák villogtak, ennek megfelelően már kb 2 km-es sort láttunk, de ez csak a "hegy csúcsa" volt, mert egy kicsit odébb mégegy közlekedési lámpa pirosa fogta meg a később érkezőket - itt már inkább 4-5 km-es volt a sor! Szóval vigyázzatok a közlekedésben!
Ja! Még egy érdekesség: mintha a Rieglerhütte vezetésében is történt valami változás. Sokáig úgy tudtam, hogy Heinz a főnök, Ő mutatta be a lyukas fülü nyuszit, igaz, már akkor is volt utalás arra, hogy Uli családja az igazi tulajdonos a hegyoldalban. Sajnos Heinz már nem igen fog kiszolgálni bennünket.
Előzmény: (WéberF 204290)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.