Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Murau - Kreischberg
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Wohlfühlpension Kreischberg/Egger-Feiel - Nyári ajánlat MurtalGäste kártyával
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
adamkov
7 élménybeszámolót írt
7
5 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Murau - Kreischberg
2022.03.03. 08:57
Február végén szombat délután síeltünk Kreischberg-Murau síterepen, egy éves COVID miatti szezon kihagyás után, már nagyon vártuk a lehetőséget. Útközben álltunk meg itt, mivel ez a Magyarországhoz legközelebb eső, egyik legoptimálisabb terep a családnak. Ami jó hír, hogy fél órával rövidült az út, mert elkészült az autópálya Sopronig. Fél 12-kor kezdtünk el síelni, kicsit hideg, kicsit szeles, kicsit felhős időben. Nem tudom mi a hleyzet a reggeli induláskor, de szerintem azon is segített az új 10 személyes lift üzembe állítása, de dél körül gyakorlatilag nincs lent forgalom, így hamar lehet felsuhanni a hegyre. A pénztárban szigorúan bemutattuk a Green Pass alkalmazásban az oltottságunkat, és csak 1-2 liftnél ellenőrizték az FFP2-es maszkokat, de amúgy is mindenkin sál, maszk volt a hidegebb idő miatt.
Még mindig a legszimpatikusabb pályák a 15,16-os piros, fekete délután is jó állapotban, de ugyanez elmondható a központi 2,3,4 es pályákról. Rosenkranzon hatalmas szél, amúgy is az a lift lassabb, így csak 1x mentünk fel. Az emberek jól eloszlanak a terepen, így élvezhető síelést lehet produkálni. Az éttermekbe szigorúan nézték a maszkokat, és a jól megszokott magas minőséget produkálták. Nap végén lecsúszás az 1-es feketén a völgybe, de itt már viseletes volt a pálya, és fél 4-4 körül sokan jönnek le.
Összefoglalva: jó síterep, átlátható térképpel, liftre várás nélkül, mindenféle síelési tudásra. Kedvelem ezt a helyet, 1-2 napra ideális.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.