Menü ≡

kisgyerekes család kerestetik

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: kisgyerekes család kerestetik
Üzenet szövege
Feladó:  Chopoker
Dátum: 2014.10.17. 02:32
(Üzenetazonosító: 173551)
Chopoker Hozzászólások: 422
Regisztrált: 2008.02.18.

Két ünnep között nagyon jó Ausztria a kisgyerekes családoknak! A kicsivel szerintem Nektek, szülőknek célszerű foglalkozni, a nagyot esetleg be lehet próbálni sísuliba. Nyilván a kicsi ebben a korban lassabban fejlődik, de egyáltalán nem korai neki, ha mégis, akkor meg úgyis jelzi majd! Nyilván felfelé nem csákányossal kell menni, és lefelé meg hóekét elvárni tőle. Nagyon enyhe lejtőn érdemes kezdeni, és napi 2x játékosan a hóban lenni, hogy hozzászokjon a körülményekhez.
De tudom, nem ez volt a kérdés. Szerintem első alkalmakkor még jobb, ha nincs veletek más család, illetve gyerek, sőt jobb "szétszedni" szerintem a tesókat is.
Ha meg korán indulna a szezon, akkor karácsony előtt már lehet hangolni pl. Donovalyban is, ott nagyon komoly síovi is van!
Egyet ne felejtsünk, szezon végén már 3 éves lesz a pici, és bár itthon ritka, de Ausztriában nem egy- kettő 3 éves már felvonózik és tud hóekézni is. Az első 5-6 napban azért még ne várj nagy csodát, de 10 körül már mindenki azt fogja kérdezni, hogy hány éves ez a gyerkőc, hogy ilyen jól nyomja?
A lényeg, hogy ki ne hagyjátok az ünnepek közét, de ha tudtok már menjetek előtte is hétvégére!
Előzmény: (Sístomi 173522)

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »