Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

kisgyerekes család kerestetik

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Chopoker
422 élménybeszámolót írt
422
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: kisgyerekes család kerestetik
2014.10.17. 11:04
Meglehetősen udvariatlan dolog mások segítőkész véleményét ilyen módon megpróbálni elnyomni. Én folyamatosan figyeltem arra, hogy irományom 1 szubjektív vélemény legyen, nem észt osztottam, hogy ez csak és kizárólag így jó, míg egyes nagy tapasztalatúak bátorkodnak kategórikus kijelentéseket tenni:"Ne hallgass olyan tapasztalat nélküli javaslatra..."

Igazi újságírói fogás, ismeretlenül mások irományát alaptalanul sárba tiporni, (vajon honnan tudható, hogy tapasztalat nélkül írtam véleményt?), valamint teljesen inkorrekt úgy idézni, hogy a jelentőséggel bíró első szó véletlenül elfelejtődik leíródni. Még szerencse, hogy a sporttárs volt annyira önkritikus, hogy leírta saját maga elkövetett hibáit is.

A lényeg, hogy segítőkészek legyünk egymással, és ne ellenségeskedőek! Persze van akinek jó érzés, hogy majd én mondom meg a tutit, a másik férebeszél. Nem lehet, hogy valaki ezt tapasztalja, valaki azt? Vagy minden gyerek ugyan olyan?

A döntés mindenkinek saját kezében van, csak jól kell tudni összeollózni a véleményeket.

Persze tök jó, ha együtt játszanak a kiscsávók fetrengve a hóban, két ünnep között Ausztriában, 2-300e/család, de emberek kinek van erre "energiája"?

Játszani a Tesco játszóházában ingyen is lehet, mi drága pénzért inkább síeltünk, és nem a többi gyerekkel foglalkozunk még 3év alatt. Nem tudom ki mennyire emlékszik vissza 3év alatt a kisgyerek nagyrészt egyedül játszik, vagy a szülőn lóg folyamatosan. E kettő ötvözetének az eredménye az, hogy 3 éves korra el lehet jutni oda, hogy reggeltől zárásig 1 nagyobb megállással együtt síel a gyerek szüleivel...mindezt 3évesen és délutáni alvás nélkül!

Borzasztó ez a világ, vannak ilyen rabszolgatartó szülők is, akik rákényszerítik a gyerekre, hogy Neked 3évesen már síelned kell! De borzasztó némely gyerek is...mindezt mosolyogva és sikongatva tűri!

Sporttársak, tiszteljük egymás véleményét egy kicsivel jobban!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.