Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síutak anyagi dolgai - biztonságos fizetés???

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
varroneni
1 élménybeszámolót írt
1
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síutak anyagi dolgai - biztonságos fizetés???
2014.01.21. 11:40
Figyelgetem a fórumon,amint folyik az útitárskeresés.Felmerült bennem egy fontos kérdés,kérném az ezzel kapcsolatos tapasztalatokat,megoldásokat.

Ezen a fórumon ugye valaki pl. lemondja a síútját vagy egy csoportba toboroznak új embert.
A szervezés lehet úgy,hogy utazási irodánál befizetett valaki és visszalépne vagy csoportvezetőként toboroz valaki úgy,hogy egy utazási iroda adja a csomagot.

A kérdésem,ami fontos lehet a mai megbízhatatlan világban/amikor pl.neten valaki kifizet egy műszaki dolgot és csak egy téglát kap a csomagban,megtörtént az eset/.

HA megállapodtok,hogy valaki átvesz egy síutat,hogyan történik a fizetés????? Mi van,ha elutalom a zsozsót és meglépnek a pénzemmel???

Egy két fős francia síút 200 ezer körül van. Merjen az ember úgy utalni,hogy még csak nem is látta az síút eladóját???? Vagy csináltok egy beszkennelt,aláírt papírt arról,hogy a síút át lett adva/ ki lett fizetve??? Mert azt is figyelembe kell venni,hogy az eladó-vevő lehet záhonyi-letenyei és a személyes találkozó nem jöhet össze..

Persze ha a síút utazási irodában lett befizetve,akkor felveszem az ut.irodával a kapcsolatot,hogy xy befizetett útját leellenőrizzem,hogy valóban be lett-e fizetve. Majd fizetés után szólok az irodának,hogy átvettem az utat és változik a busz névsor.Bár az ut.irodákat általában az érdekli,hogy eladják a az utat és az ilyen út átadásosdiba nem szeretnek belefolyni/tapasztalat/.

Még mielőtt bárki aggodalmaskodással bírálna,ne feledje,hogy akár többszáz ezerről van szó és a felek nem ismerik egymást.Persze lehet jönni a sporttársiassággal,de ez a világ nem ilyen...

Szóval hogy csináljátok a fizetést?????
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.