Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  skioutletFérfiProfi síelő
Dátum: 2014.05.15. 21:36
(Üzenetazonosító: 172527)
skioutlet Hozzászólások: 799
Regisztrált: 2006.01.21.
94 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

2014. május 14-én a Magyar Sportok Házában megalakult a Chernel István Sí és Turizmus Klaszter, rövidebb nevén: Chernel Sí Klaszter

A belépési szándéknyilatkozatot már korábban aláíró 18 szervezet mindegyike megjelent. Ebből 16 szervezet, mint a klaszter alapítói aláírták az együttműködési megállapodást mely jövőbeli tevékenységüket rögzíti. A Magyar Sí Szövetség képviselője jelezte nyitottságát egy stratégiai együttműködési megállapodás irányába. A Síelők.hu weblapjának képviselője pedig a médiapartneri együttműködési készségét jelezte. A jogi formát tekintve első lépésben együttműködési szerződési keretben indul a Chernel Sí Klaszter élete. Tervek szerint az egyesületté alakulás kérdését a felek legkorábban hat hónap múlva tekintik át.

Az alapítók szívesen várják más olyan szervezetek későbbi csatlakozását is, melyek fantáziát látnak a klaszter által meghatározott célok elérésben. Az egyik irány amerre nyitni szükséges a belföldi turizmus világa.

A megjelentek örömüket fejezték ki, hogy sikerült a különböző felekkel az együttgondolkodás és bíznak a közös cselekvés sikerében is.

A klaszter-menedzseri feladatokat a Group of SMARTS Consulting Kft. (képviseletében: dr. Csete Szabolcs ügyvezető) látja el.

További részletek:
http://www.skioutlet.hu/hirek.php?k...od=142
Kerekasztalnál a hazai sízők különböző szereplőinek vezetőiKlasztermenedzser előadásaKlasztertagokSípályák üzemeltetői, síiskolák vezetői együttKözös gondolkodás, közös tervekMegalakultunk
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »