Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
skioutlet
837 élménybeszámolót írt
837
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Chernel István Sí és Turisztikai Klaszter
2014.05.15. 21:36
2014. május 14-én a Magyar Sportok Házában megalakult a Chernel István Sí és Turizmus Klaszter, rövidebb nevén: Chernel Sí Klaszter

A belépési szándéknyilatkozatot már korábban aláíró 18 szervezet mindegyike megjelent. Ebből 16 szervezet, mint a klaszter alapítói aláírták az együttműködési megállapodást mely jövőbeli tevékenységüket rögzíti. A Magyar Sí Szövetség képviselője jelezte nyitottságát egy stratégiai együttműködési megállapodás irányába. A Síelők.hu weblapjának képviselője pedig a médiapartneri együttműködési készségét jelezte. A jogi formát tekintve első lépésben együttműködési szerződési keretben indul a Chernel Sí Klaszter élete. Tervek szerint az egyesületté alakulás kérdését a felek legkorábban hat hónap múlva tekintik át.

Az alapítók szívesen várják más olyan szervezetek későbbi csatlakozását is, melyek fantáziát látnak a klaszter által meghatározott célok elérésben. Az egyik irány amerre nyitni szükséges a belföldi turizmus világa.

A megjelentek örömüket fejezték ki, hogy sikerült a különböző felekkel az együttgondolkodás és bíznak a közös cselekvés sikerében is.

A klaszter-menedzseri feladatokat a Group of SMARTS Consulting Kft. (képviseletében: dr. Csete Szabolcs ügyvezető) látja el.

További részletek:
http://www.skioutlet.hu/hirek.php?kod=142
Kerekasztalnál a hazai sízők különböző szereplőinek vezetői
Klasztermenedzser előadása
Klasztertagok
Sípályák üzemeltetői, síiskolák vezetői együtt
Közös gondolkodás, közös tervek
Megalakultunk
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.