Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hova menjünk kisgyerekekkel?

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
mefike
9 élménybeszámolót írt
9
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hova menjünk kisgyerekekkel?
2014.01.12. 15:23
Írok pár sort a tapasztalatainkról remélem lesz olyan akinek segít. :)
Első szezonos 4 éves kisgyerekkel (fiú, a nyávogósabb fajtából)készültünk síelni pár napot. Előtte műanyag pályán kb 12 alkalmas tanfolyamot végeztünk a 4Season sísuliban Újpesten, amiért nagyon nagyon hálásak vagyunk és köszönjük szépen Rékának és Berdinek.
Fő szempontok között a közelség, ár/érték arány, kék pályák és hát ebben az évben a hó sem volt egy egyszerű kérdés, mert ugye nem nagyon van....
Kreischberg Murau lett a sok keresgélés nyertese. Nem pályaszállás mert az ár is igencsak fontos volt. A Hotel Alpinban szálltunk meg amivel teljesen meg voltunk elégedve. Kedvesek, tiszták, tágas szobák, félpanzió reggel büfé jellegű este 3 fogásos menü, nagyon ízletes ízek, de inkább felnőtteknek való fűszerezéssel.
A síterepet maximálisan tudom ajánlani kisgyerekeseknek, főleg az idei új kabinos felvonó miatt is. Így gyakorlatilag egész nap lehet csak kabinossal közlekedni, ami egy kicsinél nagyon kényelmes. Nem kell emelgetni fel a székbe le a székből, lehet enni inni öltözni menet közben, bármilyen időjárás van, mindig pihentető és kellemes a felvonózás. Mivel mi holtszezonban voltunk január 5-9 tömeg sehol nem volt. a 18as piros pálya egy nagyon nagyon kellemes kék pálya, nem is tudom miért piros a jelzése. Talán az elején és a végén van egy kis meredekebb rész de az elején kéken ezt ki lehet kerülni a végére meg belejön az ember fia és ügyesebbek mint gondolnánk. A dinópark is nagyon tetszett a mi fiunkban és hát pihenés gyanánt a Tubingbahn (gumikerék szánópálya) is egy jó dolog volt. Egy csúszás 1 Euro. Gyerekkel lehet csúszni, érte nem fizettünk de ha egyedül csúszott volna valszeg kellett volna fizetni. Ha van valakinek konkrét kérdése szívesen segítek. Nekünk nagyon bejött.
Ha valaki tervezget, én nagyon ajánlom bevezetőnek a műanyag pályás oktatást. Annyit pont megtanult a 4 évesünk hogy egyből fel lehetett menni vele és ereszkedni. Lassan, figyelmesen. Nem állandóan magyarázni csak elöl menjen valaki akit lehet utánozni és követni. Ennyi volt, és működött. :)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.