Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Hirschenkogel
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Althammerhof - hangulatos vidéki szállás Semmering sípályáitól 12-km-re - szállásfoglalás
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Basslovers
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Hirschenkogel
2016.12.13. 12:00
Sziasztok!

Tegnap, azaz hétfőn jártunk Zaubergen. Fél 12kor érkezve üres parkoló (max 15 autó) és nagy pelyhes havazás fogadott, mely délutánra átváltott kisebb szeműre. Délutáni jegyre benevezve (16€) kezdtük meg a csúszást. Pénztáros iszonyat segítókész, 11:50-ig nem adhatnak ki Nachmittagskarte-t, ezért bedobtunk egy teát a lenti hüttében. A pályákon senki nem volt, összesen 13-14 síelő/boardos volt egész nap, a pár óra után már ismertük egymást. :) Egyedül a kabonis felvonó ment, de még ez is soknak bizonyult ennyi emberre.

Pályák:
>>4 – FIS-Weltcup Panorama-abfahrt<<
Tetején nagyon jó hó volt a friss 5-10 centinek köszönhetően. Lejjebb kicsit bekeményedett a pálya, de itt is segített a friss hó. Délutánra a lenti részek kicsit buckásodtak, de egyáltalán nem volt vészes, pont jó volt kis pop-okra.

>>1 - Familien-abfahrt <<
Felső résztől kezdve iszonyatosan jó, egész nap találtunk a pályán olyan részeket, ami még érintetlen volt. Szűzhavazás feeling teljesen megvolt és nem kellett aggódni, hogy mi van a hótakaró alatt. A pálya széle néha becsabós arra vigyázni kell, hogy meddig húzta ki a ratrak.

Nagyon ajánlom akár kezdőknek, akár haladóknak a pályát, nagyon kellemes napot lehetett eltölteni itt. Lichtensteinhaus hüttében magyar vendéglátók nagyon készségesek.

Jó csúszást! :)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.