Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Hirschenkogel
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hirschenhof Apartmanház / sípálya közeli szállás Semmeringen - 300 méterre az ülőlifttől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
cwetok
10 élménybeszámolót írt
10
7 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Hirschenkogel
2019.03.18. 11:19
Márciusi ünnepi hétvége, szombat. Már péntek este elkezdett esni és ez kisebb szünetekkel tartott szombat du. 3-ig. Ennek hatására szanaszét áztak a pályák. Kevesen voltak, de nem meglepő. Néhány pálya már nem volt nyitva, ami meg igen, azt eléggé megviselte az eső. Amolyan bucka-vízisí kombinációnak jó volt.
A pályák lejtése, a színeknek megfelelő. A 4-es inkább már bordó. A kék familienabfahrt pedig néhol eléggé beszűkül. Ha sokan vannak rajta, nem lehet kellemes kezdőknek. De amúgy az egész pályarendszer nem hóekéző kezdőknek való.

Fura, de a kabinos felvonókban csak állóhely van, a léceknek meg nincs külső tartója. A 4 üléses "buborékmentes" lift meg esőben nem nagy élmény.

A szállás Renona Rehabilitaion-ban volt, a Sporthoteltől kb 200m-re. Max. félház lehetett. Ami nem tetszett. A szoba nagyon szűk volt. A matrac olyan besüllyedős fajta volt, hogy alig bírtam kikelni belőle. Ehhez hozzájött, hogy az ágynak kitört 3 merevítőrúdja.
A paplan tollal volt bélelve, holott a foglaláskor direkt kértem, hogy antiallergén ágyneműt adjanak az allergiám miatt. Az egész szállodában nem volt megfelelő paplan, adtak hát egy pokrócot. A kocsiból kivettem a tartaléknak bekészített saját pokrócomat, így már nem fáztam. A zuhanyban nehezen lehetett beállítani a kíván hőfokot: vagy tűzforró volt a víz, vagy jéghideg. A víznyomás gyenge. Hétvégén nincs recepció. Hogy pozitívumot is írjak: a tisztaság jó és az étel is ízletes volt. 3 nap 2 éj teljes ellátással 117€, egyáltalán nem drága.

Sajnos ez nem az a visszatérős hely. Stuhleck kiváló alternatíva innen kocsival 10 percre.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.