Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Semmering - Hirschenkogel
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hirschenhof Apartmanház / sípálya közeli szállás Semmeringen - 300 méterre az ülőlifttől
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Basslovers
97 élménybeszámolót írt
97
17 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Semmering - Hirschenkogel
2019.12.31. 13:40
Karácsonykor nagyon vártuk a határhoz közeli pályák nyitását. Szerencsére esett egy kis hó 26-27-én és a lecsökkent hőmérséklet miatt elkezdtek újra havat gyártani. 12.28-án nyitott újra Hirschenkogel, mi azt terveztük, hogy a nagy szombati tömeget elkerüljük és vasrnap 12.29-én megyünk.

11.40-kor érkeztünk, a parkolók eléggé tele voltak, de pár kör után találtunk spotot. Az idő -2C és napsütés, derült ég, dübörgő hóágyúk, a pálya - ahogy szokott lenni - árnyékban volt.

Pénztáraknál nagyon nagy tömeg volt, főleg a sok szánkós miatt. A felvonón kb. minden 2 ember szánkós volt. Jelenleg csak a kabinos megy, így itt kellett mindig egy 5-10percet várni, de nem volt szörnyű.

A behavazott táj, a Rax és a Schneeberg gyönyörű fenntről. A pályákon azért érezhető volt a tömeg, nem volt üres sosem, de mindenki figyelt egymásra. A Familienabfahrt teljesen használható pálya volt, kicsit az elején kell vigyázni a Rodelbahn indulása előtt, amikor a szánkósok még a sielőkkel együtt mozognak. A FIS pálya is nagyon élvezhető volt, de késő délutánra már nagyon jeges lett, több bukfencet is láttunk és alapvetően lazább Familienabfahrtot nyomtuk. Pár helyen azért előjöttek kövek, főleg a lentebbi régiókban, és zárás előtt már a jégalap is látszott több helyen. Alapvetően korrekt csúszás volt.

Let it snow.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.