Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Grindelwald - First síterep leírás cikk galéria értékelés, élménybeszámolók

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként: összesen 1, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Grindelwald - First
Üzenet szövege
Feladó:  TibiFFérfiHaladó síelő
Dátum: 2018.01.07. 19:18
(Üzenetazonosító: 197987)
TibiF Hozzászólások: 528
Regisztrált: 2004.11.30.
57 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Ezt az írást kiemeltük a síterepről írt élménybeszámolók közé.
Ma Grindelwald-Firston síeltünk. Svájcban ma van vége a két hetes iskolaszünetnek. Pályákon alig voltak. Annyira kevesen, hogy pl. 10:30-kor egyedül csúsztam le a lányommal az egyik pályán. A 10:30 azért érdekes időpont mert az nem nyitási idő amikor még kevesen vannak, addig kiérnek síelni azok is akik 9-kor kelnek, nem ebéd idő és nem délután zárás előtt van. A pályák olvadtak, reggel 3C volt a völgyben 1000 méteren délután mikor jöttünk haza 8C volt a völgyben. A Brünig hágó 1000m tszf +12C volt. Sok helyen már nem lehetett a völgyig síelni a 4 pályából csak 2-en lehetett lecsúszni a völgybe. A szánkó pálya is csak 1400 méterig volt használható. A meleg meg az eső a héten megtette a hatását.

Ma sikerült besíelni az összes pályát, elmondhatom jó hely még így ha olvadt is. Főleg, hogy kevesen voltak. Néha az volt az érzésem mintha a mai nap lenne a szezonzárás napja, március végén április elején vagyunk, az emberek csak lézengenek a pályákon síelést már nem érdekel senki.Nekem tetszett de főszezonban én még ilyet nem láttam. Szóval Gridelwald-First tuti hely főszezoban is.
a pályán senki 10:30 körül előttünk és mögöttünk senki a pályán pályán kívül sok a zerge magányos zerge néha a nap is kisütött

laponként: összesen 1, rendezés:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS » UTASBIZTOSÍTÁS -10% »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »