Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szakértők rovat a Síelők.hu-n

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
admin ági
68 élménybeszámolót írt
68
12 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Szakértők rovat a Síelők.hu-n
2015.01.07. 11:48
Kedves Áron!

Az első kérdésedre a válaszom, hogy természetesen publikálás előtt átolvassuk, és ha szükség van rá, akkor stilisztikailag, helyesírásilag javítjuk a válaszokat.
A tartalmat viszont nem ellenőrizzük, hiszen pont azért szakértő a szakértő, hogy a felmerülő kérdésekre professzionális választ adhasson. Ezek a témák olyan tudást igényelnek, amikkel az átlag ember nem rendelkezik (nyilván ezért is van létjogosultsága az egész rovatnak), így mi sem a szerkesztőségben, ezért nem gondolom, hogy mi jogosan bírálhatnánk felül a szakértő válaszát. Az pedig, hogy esetleg egy másik hozzáértő szakember ellenőrizze a kérdéseket, egyszerűen logikátlan. A publikált válaszokért a szakértő vállalja a "felelősséget", hiszen névvel, arccal, kontakt adatokkal történik mindez.
A kérdéseknél ugyan nincs lehetőség komment írására, de ha valakinek hozzáfűznivalója lenne, megtalálhatja a lehetőséget valamely a kérdéshez csatolt tartalomnál (cikk, fórum...), írhat ebbe a fórumba is, de természetesen emailben vagy akár telefonon is szívesen fogadunk minden észrevételt.

Konkrét terjedelmi korlát nincsen, de szakértőinket rövid, tömör válaszok megfogalmazására szoktuk kérni. Ha egy téma bővebb kifejtést igényel, akkor annak inkább létrehozunk egy cikket.
Előzmény: (AAron 177240)
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.