Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Fórumszabályzat

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
csabor
3475 élménybeszámolót írt
3475
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Fórumszabályzat
2015.01.02. 08:51
Ismét próbálkozom, talán sikerül.
A fórum egy szabad véleménynyilvánítási hely. A fórumszabályzat betartásával mindenki, aki regisztrált, s ezzel elfogadta a szabályokat, szabadon elmondhatja véleményét, önállóan készíthet beírásokat, megjegyzéseket fűzhet mások beírásához. Ezeknek a beírásoknak bármi is a tartalma, bármilyen színvonalasak, érdekfeszítőek, értékesek, akkor sem számítanak tartalomszolgáltatásnak.
A meghatározó a pénz. A tartalomszolgáltatás pénzt jelent, vagy közvetlenül, vagy áttételesen. A tartalomszolgáltató pénzt kap a tevékenységéért, s felelőség is terheli vele kapcsolatban. A sihun is van tartalomszolgáltatás, azért a sihu a felelős, a fórum bejegyzésekért a bejegyzés elkövetője.
Amikor valaminek a tartalmáról beszélünk el kell választanunk a tényleges tartalmat, s a dolog funkcióját, célját.
Vannak akik felvilágosító, tájékoztató tevékenységet folytatnak a fórumon, mégsem tartalomszolgáltatók. Munkájukat köszönjük, de ennyi.
Ennek megfelelően nem tartom célszerűnek semmilyen módon elkülöníteni a beírást és a rá való reakciót. (nem értem a 48 órát)
Javaslatom ezért éppen az egységesítést szolgálja, mivel mindent egyformán kezel, s esetlegesen a "hebrencs" beírogatókat is gondolkodásra készteti.

Csabor az élvezeti síelő
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.