Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Vyšná Slaná - Július
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Lake Forest Dedinky Resort - saját jakuzzis, szaunás apartmanok, tiny house
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
magnum56
322 élménybeszámolót írt
322
15 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Vyšná Slaná - Július
2016.01.31. 14:05
Tegnap (jan.30-án) voltunk itt. Fél tízkor érkeztünk, kissé ködös, 0 fok körüli időben. Természetes hó alig-alig akadt, de a pályán viszonylag jó minőségű mesterséges hó fogadott bennünket. Nem volt jeges, mégis kissé kemény, ami délre fellágyult, de nem nagyon. Jó lehetett húzni az íveket rajta.

A pálya külön szolgáltatása, hogy a hóágyúk helyén óriási összefagyott hókupacok vannak, amire élvezet felsiklani. Csak vigyázni kell, mert némelyik kupac túloldala függőleges.

Annak ellenére, hogy szombat volt, nem kellett sorban állni, lehetett pörögni. Mi 4 órás jegyet vettünk, ami nincs kiírva az árlistára, de azért létezik. Ára 11 euró. Délutánra a köd besűrűsödött, de akkorára már fejből ismertük a pályát, látni nem kellett.

Mindenütt kedves a személyzet. A felvonónál segítenek, a büfében mosolyognak. Lehet kapni bablevest, virslit, sült kolbászt. Tatranszki csajt, és csapolt sört (1,2 euró)

A webkamera élő képet ad, ami nagyon előnyös nap közben. Este viszont a sötétséget közvetíti, szombaton reggel pedig egyáltalán nem működött.

Összességében véve, egy napra megéri kimenni, főleg, hogy közel van és jó az út.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.