Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Sífelszerelés bérlése, -az olcsó veszélyes lehet!

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
zsoltakacs
1 élménybeszámolót írt
1
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Sífelszerelés bérlése, -az olcsó veszélyes lehet!
2015.03.13. 08:18
Mindenkinek felhívnám a figyelmét, a Lónyay utcai kölcsönző kedvezőnek tűnő árai kritikán aluli minőséget, matuzsálemi korú síléceket, büdös, zömében csak soft sícipőket takarnak.
Mondhatnám, hogy a kezdőknek megfelelhet a kínálat, de a minőség hiánya komoly biztonsági kockázatot rejthet.
Most béreltem felszerelést /már nem volt időm máshová szaladgálni mikor megláttam a kínálatot/ az egyik cipő csak "séta" állásban működött /ezt a kölcsönzőben én is észrevehettem volna, ha nem feltételezem naivul, hogy ellenőrzött eszközöket adnak bérbe/ viszont az egyik léc orrkötése /szerencsére/ egy fékezés végén csavarostól kijött a helyéből. A helyszíni szervízben derült ki, hogy már nem eredeti, és a kelleténél rövidebb csavarral volt "rögzítve" a már kitágult furatba. Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt komoly sérülés. Ha hasönló eset pl. egy bérautóval fordul elő, a vállalkozó lehúzhatja a rolót végleg, és jogosan. Én csak annyit tudok tenni, hogy figyelmeztetek mindenkit, aki kölcsönözne, kerülje messziről ezt az üzletet!
Az már csak az ínyenceknek hab a tortán, hogy a "prémium" minőségű hat éves(!) sílécen csak a sarokkötést állították, "mit számít az a lécközép" alapon.
Jó, és biztonságos síelást mindenkinek!
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.