Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés vonattal: Ausztria

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
gorogrob
19 élménybeszámolót írt
19
9 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelés vonattal: Ausztria
2016.01.06. 14:31
Egyetértek azzal, hogy mindenkinek mások az igényei.
Én 2012-ben és 2013-ban voltam vonattal Zell am See-ig (Salzburg-i átszállással).
A korábban leírtakat meg tudom erősíteni, mármint ami a vonatos utazást illeti. Én Saalbach-ban rokonoknál voltam, de mivel nem volt autóm, így vmi alternatív utazási forma után kellett nézni.
A Keletiben van egy W-vel kezdődő utazási iroda (nem akarok reklámot csinálni nekik) ott vettem anno 2012-ben 2 főre szóló jegyet. Ez akkor oda-vissza kb. 45000 Huf volt. Nem tudom vannak még ilyen jegyek de ezek 30napig érvényesek voltak, és akkor kifizetődő ha legalább két ember megy, mert a 2. ember már csak 50%-ot fizetett. Még egyszer mondom anno. Akkoriban voltam a máv pénztárban is, ha jól emlékszem sokkal drágábban tudtak volna kijuttatni Zell-be 2 főt.
2013-ban már egyedül mentem. Ekkor regisztráltam az ÖBB oldalán és ott ha szemfüles az ember akkor nagyon kedvező SparSchiene jegyeket is találhat, persze össze kell vadászni a vonatokat is. Mert akkor az öbb oldalon nem lehetett otthoni nyomtatással csak Ausztrián belül jegyet venni. Csak tájékoztatás kedvéért akkor Zell-Wien-Zell 11eFt körül volt! Nem tudom autóval meg lehet-e tenni ennyiből és itt az idő is majdhogynem egyforma. Autóval ritkán lehet ezen a szakaszon 200-zal menni :) A Railjet pedig tud... :) Azóta lehet változott a helyzet, vagy nem, nem tudom az öbb oldalon. Azóta nem jártam vonattal arra.
De az tényleg elmondható, hogy Railjet vonatok kényelmesek, gyorsak. Igaz a pakolásnál nagyon kel figyelni, felesleges cucc nem lehet, mert az átszállásnál neked kell vinni. Ez tényleg hátrány, de akkor más választás nem volt. Így a valamit valamiért elv érvényesült.

üdv.
Robi
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.