Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Zillertal Arena (Krimml - Gerlos - Zell am Ziller)
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Hotel Pension Alta Vista - családias panzió Wildkogel-Arena közvetlen közelében
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Stani
5443 élménybeszámolót írt
5443
Admin
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Zillertal Arena (Krimml - Gerlos - Zell am Ziller)
2018.03.21. 13:09
Hétfőn Gerlosban voltunk, Krimml felől a szerpentin (Gerlos Alpenstrasse) száraz volt és jól járható, csak a hágónál a mellékutak voltak enyhén havasak. A völgyben (1600) - 6, míg fenn Gerlosplatte tetején közel -10 fok. Mindez felhővel az alsó és igen sűrű köddel a felső részeken. Hétfőre virradóra esett 5 cm porhó, ami jót tett a pályáknak. értsd a korábbi kása megszűnt, azonban helyette lett egy keményebb alap (itt-ott jeges), így a jól élezett léc előny. Várakozni egyik liftnél sem kellett, kifejezetten kevesen voltak, jórészt német és holland síelők néhány lengyel és cseh vendéggel.

Hó rengeteg van, viszont (jelenleg) pályán kívül elég kemény az alap és ez az 5 cm még kevés bármilyen freeride élményre. A hó nem kérdés, hogy kitart Húsvétig, hiszen folytatódik a télies idő a következő napokban is.

Hüttetipp: A Plattenkogelexpress I tetejénél a Plattenalm, nagy ünkiszolgáló étterem. A gulyás elvileg házi (nem kozverv), bár természetesen nem olyan, amit Magyarországon eszünk, de próbálkozásnak jó :)
20180319-1015311.jpg
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.