Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovénia
Golte
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSTIPP
Wellness-hotel a Golte síterep centrumában, közvetlenül a kabinos lift felső állomásánál
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Easy
2 élménybeszámolót írt
2
11 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Golte
2013.03.01. 13:15
Hali!
Vasárnap érkeztünk haza Golte-ról, amely most sem okozott csalódást. Négy napot töltöttünk el aktív síeléssel, s fél naptól eltekintve az időjárás is kegyes volt hozzánk.
Feleségem életében először síelt, így kézenfekvőnek láttam a sísuliba történő beiratkozását. 2x2 órás foglakozáson vett részt, amely az alapok elsajátítására - sőt még azon túl is - részére elég volt. A beiratkozás addig ment nehezen, amíg egy angolul kommunikáló illetékest találtunk. Utána viszont gyorsan letudtuk az időpont egyeztetéseket és kezdődhetett számára a tanulás számunkra a pályák tesztelése.
Megfelelően karbantartottak voltak a folyamatos havazás ellenére is. A pályán abszolút nem alakult ki tumultus a felvonóknál sem kellett semmit várni.Leginkább a 8-as és 11-es pályákat favorizáltuk, amelyek délutánra kezdtek buckásodni, de így is megfelelő élményt nyújtottak.
Második nap délutánján már feleségem is csatlakozott hozzánk, így a kék pályák kerültek előtérbe, amelyeken kényelmesen tudtunk síelni, s így az esti bulira is maradt erőnk.
A táj gyönyörű volt, a havas fák között a bátrak a szűz hó élményeit is megtapasztalhatták.
Ott létünk alatt kb. 60-70cm friss hó esett, így aki tervezi, hogy a közeljövőben utazik biztosan megfelelő vastagságú havat talál.
Üdv: Easy
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.