Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Svájc
Meiringen - Hasliberg
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
TibiF
545 élménybeszámolót írt
545
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Meiringen - Hasliberg
2018.01.02. 18:56
Ma január másodika van Berchtoldstag. Néhány svájci kantonban ez munkaszüneti nap. Haslibergen voltunk síelni. Délelőtt havazott, úgy látszik mikor ide megyünk itt mindig havazik :)
790 méter felett volt a hóhatár addig eső esett. Szerencsére a pályák jó állapotban voltak reggel a pálya aljában -1C mutatott a hőmérő. Felfelé haladva hidegebb volt, ehhez társult még az erős szél. 2000 méter felett a felvonók nem működtek az erős szél miatt. Nem voltak sokan, többnyire gyerekes, iskolás csoportokat láttam. Most többet lehetett látni mint a múltkor, láttuk szemben pl. a Wetterhornt(3672m), mögötte az Eiger(3970m) csúcsát felhőben, az Aare völgye is látszott nyugat felé pedig a Brienzersee.

Haslibergnem van szánkópályája is, a lányom elmondása alapján annyira nem jó mivel nincs akkora lejtése, sok helyen húzni kell a szánkót. Grindelwald-First meg Kleine Scheidegg sokkal jobb hely szánkózás szempontjából a lányom szerint. Hó rengeteg van, ma igazi porhóban síeltünk. Érdekes volt látni, hogy sok hütte nem volt nyitva. Jót síeltünk, ma is kellemesen elfáradtunk a nap végére.
középen a Wetterhorn jobbra tőle felhőben az Eiger látszik
hóból nem volt hiány
itt is sok hó hullott eddig
hátul a Brienzersee
végtelen hómezők
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.