Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Cervinia - Matterhorn Ski Paradise
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
SnowKoala
4 élménybeszámolót írt
4
8 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Cervinia - Matterhorn Ski Paradise
2016.03.06. 20:40
2015. Februar 22-26.

5 napot sieltunk az olasz oldalon februar utolso heteben. Cerviniat a Matterhorn kozelsege miatt valasztottuk illetve a svajcinal olcsobb arak miatt.Mivel a falu 2000 meter felett fekszik hobiztos helynek bizonyult a meglepoen enyhe ido ellenere is. Delelott altalaban napsutes, delutan felhos eg neha egy kis kod es hoeses. Minden nap esett egy kis ho es enyhe volt az ido. Sokkal melegebb volt mint amire szamitottam, de a ho minosege jo volt. A palyak szelesek es jol karbantartottak, tokeletes egy kezdo szamara, mint amilyen en vagyok. Nem volt zavaro tomeg, se sorbanallas a felvonoknal.
En itt tanultam illetve kezdtem el sielni es elegedett voltam a korulmenyekkel. Volt egy futoszalagos ingyenes eleg rovid gyakorlopalya (Baby Cretaz), a Plan Maisonnal pedig egy hosszabb tarcsas felvono. Utana johettek a kek palyak, amikkel teljesen elegedett voltam. Csodalatos kilatas a Matterhorn labanal es szeles hosszu kek palyakon faluba is le lehetett sielni. A Plateau Rosan is voltak kek palyak ami 3000 meter magasan van es aki halado az piros palyakon jo hosszan lejohet a faluba.

Meg a La Grotta ettermet szeretnem ajanlani a Cretaz felvono labanal, ahol minden nap fantasztikusakat ettunk. A pizza es pasta nagyon nagyon jo, illetve a gesztenyes varganyas levesuk; egesz gesztenyek kis vorosbabbal es varganyadarabokkal finom laktato leves. Pasta carbonara fenomenalis 10 euroert. Fatuzelesu kemencejuk van a helyiek szerint itt a legjobb a pizza. A Crai szupermarket mellett van egy cukraszda nagyon jo olasz fagyival, esti nasikent tokeletes.

Osszesegeben Breuil Cervinia eleg turistas, mindenhol szalloda es uzlet es az ejszakai elet se tul nagy inkabb egy nyugodt, csondes hely.
Mindenkeppen visszaternek remelhetoleg nagyobb situdassal, hogy teljes mertekben kielvezzem a szuper sipalyakat, de ennek ellenere is nagyon elveztem. Mindenkinek tudnam ajanlani, akit nem zavar a nagyobb tavolsag es a 11-12 oras menetido.
Plan Maison fele
Matterhorn olasz oldala
Plan Maison
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.