Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Szlovákia
Látky
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
dodi
48 élménybeszámolót írt
48
16 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Látky
2017.01.16. 18:58
Egynapos Szlovákiai síelésünk során ismételten a Látkyban található sípályát választottuk a múlt héten szombaton. Magyarországon szombat reggelre "rengeteg" hó hullott és szite járhatatlanok voltak még a főútvonalak is. A határt átlépve -3 fokban a Zólyom felé vezető főútvonal teljesen hómentes vizes állapotú volt, teljesen jól járható. Krivánnál a főútról letérve szintén teljesen takarított jól járható volt az út.

A sípálya parkolója az aránylag sok 25-30 síelő számára kevésnek bizonyult és a takarítás is kevésbé volt megoldott így nehezen lehetett szabad helyet találni. A síjegyek árai még mindig nagyon kedvezőek pld. félnapos jegy 8 euro, 2 órás jegy 5 euró.

Mindegyik felvonó ment és délutánra rengeteg kisgyermekkel érkező család érkezett a csemetéket síelni tanítani. A liftkezelők mindent megtettek annak érdekében, hogy ez így is legyen, mert minden alkalommal a tányéros felvonóba történő beülésben segítettek a gyerekeknek. A "felnőtt" felvonónál is nagyon segítőkészek voltak a sí lift kezelők. Az öltözetükből ítélve ők már profik lehettek " Záhranná sluzba" mert az elmúlt években még csak egy bácsika segítette a síelőket. A pálya jól kezelt a felső egyharmad részben kissé hószegény de jól síelhető volt. Az alsó kétharmad teljesen jó széles pálya. Ajánlom mindenkinek aki pár napra akár egynapos síelésre készül és kisgyerekeket szeretne megtanítani síelni, úgy, hogy ahhoz még oktató sem kell.

A Látky Royalban most nem jártunk mert siettünk haza, de fönti pakolóban sok autó állt így gondolom voltak vendégek. A hazafelé vezető út már majdnem száraz volt, amíg Magyarországra nem értünk. Ehhez azért az is hozzátartozik, hogy nálunk azért több hó esett most kivételesen mint Szlovákia Déli részén.Kellemes jó kis sítúra volt.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.