Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Hétvégi csúszás

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
golo
959 élménybeszámolót írt
959
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Hétvégi csúszás
2016.11.28. 23:16
Régen én mindig mindent alárendeltem az időjárásnak. De tudomásul kellett vennem, hogy nem sok olyan szabadfoglalkozású ember van, aki ezt megteheti. Konkrétan csak egy ilyen barátom volt, de már ő nincs velünk. Család mellett sem lehet már bármikor ugrani, vagy utolsó pillanatban maradni, ha olyan a hóhelyzet. Sőt mióta a hely is többé kevésbé adott, a Gastein-völgy, mivel ott a bázis, ezért kompromisszumokat kellett vállalnom. Segítek Endrunak a túrák lebonyolításában, de egy kis különállást is megtartottam. Ezért, ha nagyon mehetnékem van, pl. mert 50km-rel odébb jobb a hó, akkor vagy sikerül rábeszélnem és megy mindenki, vagy páran elszökhetünk :)

Mindenképp sok szerencse kell. Én ezért is tiltakoztam mindig, hogy előre jelöljük ki az időpontokat. Semmi sem idegenebb a freeride-tól, mint a fix időpontok. Annyit azért sikerült elérnem Endrunál, akinek viszont nagyon kötött az időbeosztása, hogy adott esetben, ha nagyon nem alkalmas az időjárás, akkor elhalasztjuk 1 héttel a túrát.

Tehát akiknek tervezni kell a szabadságot, azoknak itt vannak a januári időpontok. Azért is jó, ha már most szólok, mert a létszám korlátozott és érdemes időben jelentkezni. Tehát aki szívesen kipróbálna egy ilyen alkalmat, az sétáljon be Endruhoz a Csíky utcában és személyesen jelentkezzen. Valószínű hogy jól ki lesz faggatva :) Endrunak különösen fontos ez a személyes kapcsolat és megismerni a motivációt.

Tehát
Január 14-15-16,
Január 28-29-30.
Ez -indokolt esetben- változhat.
Az is elő szokott fordulni, hogy akinek megfelel, azokkal maradunk még kedden is.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.