Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Nassfeld
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Alpenhotel Marcius - Spórolós hetek: +1 ajándék éj hétköznap
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
szcsaba95
1 élménybeszámolót írt
1
2 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Nassfeld
2022.02.13. 09:38
2022. február 5-12 között síeltünk Nassfelden. Szállásunk Tröpolachban volt, ahonnan a Millenium Express kb 10-15 perc alatt visz fel minket a központi a csúcsra. Ez a falucska kiváló kezdőpont a sírégióban.
Amit a legfontosabbnak tartok kiemelni, hogy teljesen kezdő síelők ide ne menjenek, mert amit a térképen látni lehet kék pályákat, 1-2 km gyakorló pályától eltekintve (amikben szintén vannak durva letörések) a kék jelölésű pályák kizárólag két piros, esetleg kék pálya közötti összeköttetésre szolgálnak, ami azt jelenti, hogy rendkívül keskenyek. A kedvenc kékem az volt, ami a fekete pálya végébe torkollik. :)

A piros pályák közül voltak szebbek, jobban síelhetők, de mindegyiken találhatóak durva letörések, amiken nyilván bárki le tud menni, csak mivel mindenki folyamatosan fékezgetve, fordulgatva megy le rajta, kb. délre buckás és jegessé válik az összes nagyobb letörés, ami miatt nehéz lejutni. A 80-as piros, 7,6 km hosszú, az utolsó 1, 1,5 km szakaszt leszámítva panoráma pálya, lankás, szépen síelhető, ez volt az egyetlen pálya, amin valóban élveztük a síelést a társaságunkkal, de ide kb egy óra eljutni, de mindenképp megéri kora reggel ebbe az irányba indulni.

Hütte árak nem vészesek, voltak kifejezetten jó hütték, a legtöbben van magyar felszolgáló is, aki ezt igényli. A legtöbb felvonó modern, jó állapotú. Tehát profiknak haladóknak mindenképp kiváló célpont, kezdőknek és középhaladóknak viszont nagy szenvedés.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.