Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Saalbach - Hinterglemm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Saalbach Suites - 10% szezonzáró kedvezmény
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
ao198
1 élménybeszámolót írt
1
5 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Saalbach - Hinterglemm
2019.02.13. 20:31
Nagy csalódás volt ez a pályarendszer. Kimondottan azért mentem, mert a legmagasabbra értékelt terep a környéken, de nem tudom, minek szólnak ezek a pontszámok.
Első nap elég rossz időjárás volt, köd, folyamatosan esett a hó. A Vorderglemm-Leogang vonalon ismerkedtem a tereppel, elsőre sikerült rátévedni a Viehhofenbe vivő kék pályára, ahonnan csak síbusszal lehet visszajutni, de így is ez volt a nap fénypontja.
Ma kapott még egy esélyt, ragyogó napsütés, sokkal több ember mindenhol. Várakozni nem kellett, de meglepően sokan voltak (hétköznap) a pályán. Szintén Vorderglemm-ből indulva most Saalbach volt a célpont. Kritikán aluli volt a pályák minősége, egy ekkora pályarendszertől nem ezt várná az ember. Talán egyetlen pálya volt jó minőségű egész nap, a Kohlmaiskopf-ra vivő lift mellett, a többi mind felejthető. A Vorderglemmbe vivő kék pedig a nap végére jobban hasonlított egy katonai akadálypályára mint egy fizetős szolgáltatás részére. Az sem tette szimpatikussá a helyszínt, hogy a saalbachi kabinosok között gyalogolni kellett, de ez persze bőven beleférne, ha lenne értelme az egésznek.
Részemről nem kapnak több esélyt, nehéz megérteni mit esznek az emberek egy drága és hatalmas pályarendszeren, amin alig van normálisan síelhető pálya. Ugyanebben a műfajban Schladming egy nagyságrenddel jobb élményt biztosít.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.