Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Ausztria
Saalbach - Hinterglemm
síterep infó oldal
ÉRDEKEL
SZÁLLÁSAKCIÓ
Saalbach Suites - 10% szezonzáró kedvezmény
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
EszterM
62 élménybeszámolót írt
62
14 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Saalbach - Hinterglemm
2010.02.14. 21:15
Szia Pepe! Sajnálom, hogy nem találkoztunk - több okból is. Néztem minden nap a webkamerát, hogy milyen idő van - amikor verőfény volt, irigykedtem rendesen...

Ami a szállást illeti, 105 euró tényleg soknak tűnik érte. Egyébként én is jobban szeretem a tradicionális osztrák kis panziókat, de ezeket legfeljebb nyáron vagyok hajlandó megfizetni. Télen, pályaszállásként 3-4 csillagos hotelek, panziók 2 felnőtt 2 gyereknél 240 eurónál kezdődnek, és mindez 7 éjszakára, síbérlettel, hüttézéssel együtt nekünk nem fér bele. Katáék apartmanja szerintem ott van, ahol Ti voltatok, csak szebben fel van újítva talán, és más az ember szájíze, ha ugyanazt olcsóbban és nagyobb kedvességgel kapja. Legalábbis nekünk teljesen megfelelt, ezért mentünk volna idén is, illetve megyünk még. De persze mindenkinek más az igénye.

Ami a hüttéket illeti, mindig olvasom, hogy mások megjegyzik a nevüket, meg, hogy miket lehet ott enni. Úgy látszik, mi ebben sem vagyunk válogatósak, mert én semmi különösre nem emlékszem.:) Illetve Leogangban voltunk egy nagyon hangulatos, nagy kertes hüttében, ott kint ültünk, és takarókat tettek ránk, ez emlékezetes volt. (Mölltal-gleccsernél ettünk nyáron olyanban, amiről írsz, hogy egyedül mész a tálcával, és összeszedsz mindent, mi szem-szájnak ingere...)

Melegvíz - na, nekünk ezzel sem volt gondunk, most, hogy írjátok, rémlik, hogy Kata figyelmeztetett, de mindig volt elég.

A szállásért tehát együttérzésem, a síelésért viszont irigyellek!!!
Előzmény: (pepe67 84469)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.