Menü ≡

Síoktatás Eplényben

Üzenet írásához regisztrálnod kell, vagy be kell jelentkezned.
laponként:
összesen 1
, rendezés:
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból:
Üzenet szövege
Feladó:  RM
Dátum: 2018.02.07. 10:11
(Üzenetazonosító: 199083)
RM Hozzászólások: 855
Regisztrált: 2004.10.27.
75 síterepet értékelt
BEMUTATKOZÁS

Kedves admin, köszi, hogy utána néztetek. Tényleg nem szerencsés, ha esetleges "állvélemények" alapján ítélné meg valaki a síoktatás minőségét Eplényben.

Ha pedig valóban oktatnak önállóan is a segédoktatók, pedig ezt szakmai képzettségük nem teszi lehetővé, ráadásul ez még OKJ-s oktatók elől veszi el a munkát, akkor érzésem szerint az SMSZ-nek (Síoktatók Magyarországi Szövetsége) kéne képviselni a síoktatók érdekeit. Fellépni ez ellen a gyakorlat ellen.

Mondjuk személyes tapasztalatom, véleményem szerint egy kezdő pl. gyerek oktatásánál az oktató síszakmai felkészültségénél talán fontosabb, hogy jól bánjon a gyerekkel. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy segédoktató is képes lerakni a sízés alapjait, de:
1. A síiskolának szerintem illene a "vásárlót" tájékoztatni, ha "csak" segédoktató áll rendelkezésre. (Nem tudom ez megtörténik-e.)
2. Ahova mi jártunk oktatásra, ott a segédoktatók csoport mellett segítettek általában, síoktató vezetésével. (Valószínűleg ez lenne a normális.)
Előzmény: (admin2 199054)
laponként:
összesen 1
, rendezés:
h i r d e t é s
#Covid infók síelőknek Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »