Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síoktatás Eplényben

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
RM
873 élménybeszámolót írt
873
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síoktatás Eplényben
2018.02.07. 10:11
Kedves admin, köszi, hogy utána néztetek. Tényleg nem szerencsés, ha esetleges "állvélemények" alapján ítélné meg valaki a síoktatás minőségét Eplényben.

Ha pedig valóban oktatnak önállóan is a segédoktatók, pedig ezt szakmai képzettségük nem teszi lehetővé, ráadásul ez még OKJ-s oktatók elől veszi el a munkát, akkor érzésem szerint az SMSZ-nek (Síoktatók Magyarországi Szövetsége) kéne képviselni a síoktatók érdekeit. Fellépni ez ellen a gyakorlat ellen.

Mondjuk személyes tapasztalatom, véleményem szerint egy kezdő pl. gyerek oktatásánál az oktató síszakmai felkészültségénél talán fontosabb, hogy jól bánjon a gyerekkel. Szóval nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy segédoktató is képes lerakni a sízés alapjait, de:
1. A síiskolának szerintem illene a "vásárlót" tájékoztatni, ha "csak" segédoktató áll rendelkezésre. (Nem tudom ez megtörténik-e.)
2. Ahova mi jártunk oktatásra, ott a segédoktatók csoport mellett segítettek általában, síoktató vezetésével. (Valószínűleg ez lenne a normális.)
Előzmény: (admin2 199054)
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.