Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Olaszország
Ravascletto
síterep infó oldal
ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
apalermoi
247 élménybeszámolót írt
247
18 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Ravascletto
2014.12.04. 14:08
Sziasztok!

Kacsintgatok Ravascletto felé és bár Olaszországban nagyon favorizálom a panziókat, hoteleket, lehet hogy idén kipróbálnám az apartmanozást, főleg hogy azt olvastam, Sutrioban vannak félpanziós apartmanok is.
Van valakinek esetleg tapasztalata sutrioi apartmanokkal?
Milyen reggelente a közlekedés a sípályák felé, milyen messze lehet parkolni a liftektől, van-e elegendő hely főszezonban is, vagy szenvedős a helykeresés. Ott lehet-e hagyni valahol a felszerelést éjszakára?
Mivel két poronttyal mennénk, valószínűleg nem a legkorábban kelünk és nem napi 7-8 órában síelünk, ezért kérdezném a fentieket.
Ja és milyen az esti sétálgatós élet,téli hangulat Sutrioban ill. Ravasclettoban?
Egyébként látom, hogy a Sítanodások írogatnak ide, ezért megragadnám az alkalmat, hogy ezen a fórumon kérdeznék tőlük is, mégpedig arról, hogy az van-e mód a síiskola részleges igénybevételére is. Ugyanis gyermekeim (4 és 6 év)nem biztos, hogy ugyanazt gondolják majd a síiskoláról, mint én, és lehet, hogy 2 nap után már csak egy szabadon választható elfoglaltságként tekintenek rá, én pedig nem erőltetem a dolgot. Emiatt nem szívesen foglalnék be előre 1 hét síiskolát.

Előre is köszönöm az infókat,

B.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.