Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Gyerekkel a sípályán, avagy a logisztikai kérdések

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
Dave
209 élménybeszámolót írt
209
19 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Gyerekkel a sípályán, avagy a logisztikai kérdések
2018.10.07. 22:14
Sziasztok!

Ebben a szezonban fogunk először egy egész hétre -najó, 5 napra- pályára menni a srácokkal. 5-8 évesek, harmadik éve csúsznak műanyagon, gondoltuk idén már bevállaljuk és megyünk a hegyekbe.
A műanyagon oktató csapattal megyünk, az oktatók napi 2x2 órában felügyelik/oktatják majd a gyerekeket. Közben minden nap az ebédeltetést egéyéniben kell megoldani.
Érdekelne, hogy a logisztikát ki hogy oldja meg? Öltöztetés, ebéd, folyó ügyek, nyűglődés, baleset, UFO invázió, bármi... Kajára mik a lehetőségek gyerekkel? Wiener schnitzel sültkrumplival létezik a hüttékben mint opció? Mibe kerül mostanság egy adag? Vagy ki hogyan oldja meg?
A másik apróság az utazás: 7 órás autóút, miközben jelenleg 30 perc a türelmi határuk... Utazzunk éjszaka? :D Vagy tablet és sok-sok mese?
Mindenkinek érdekelne a tapasztalata aki volt már teljes hetet pályán gyerekekkel. Ha vannak sztorik, azok is jöhetnek, ne kíméljetek. :)
Ez most nem még egy "hogyan/mikortól oktassam a gyerekemet síelni" topic, a srácok már elég jól megtanultak műanyagon csúszni, tényleg csak a logisztikáról szólna a topic, hogy a jó síeléshez biztosítani tudjuk a körülményeket és ne a saját kárunkon tanuljunk. :)
Köszi mindenkinek előre is a segítségét.
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.