Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Síelés Ausztriában lakókocsival

ÜZENETEK (1)Időben csökkenő Időben csökkenő
botocska
4 élménybeszámolót írt
4
10 éve tag
Ez egy kiemelt üzenet ebből a topikból: Síelés Ausztriában lakókocsival
2018.11.26. 16:00
Családunkat 1 éve fertőzte meg a "síelés lakókocsival" nevű betegség, mi sem gondoltuk, hogy ez egy élvezhető, de még azt sem, hogy ez egyáltalán működő dolog lehet , de a rövid idő alatt is már sikerült többi lakókocsis barátainkkal 27 napot a sípályán töltenünk....
Nekünk annyira bejött ez a módja a síelésnek hogy nem is
kívánunk belőle kigyógyulni, ill. nem is szeretnénk többet úgy menni , hogy a lakókocsi nem áll ott a pálya szélén.... és itt van a lényeg!!!! Mi nem megyünk este a "jó szeles, minuszos nap után" a lakókocsiba, hanem naponta 2x-3x is odacsúszunk, begyújtjuk a grillsütőt, főzünk egy teát, esetleg ne adj isten kibontunk egy sört..., majd megyünk tovább. a síelés után is a többi síelővel beszélgetünk az elő sátrakban vagy éppen a lakókocsi előtti hóbárban....nincs egy nagy lakókocsink,de még egyszer sem merült fel, hogy nagyobb vagy melegebb kellene pedig néha 6-8 gyerek kártyázik este az aszalnál!

a fűtés miatt senkinek nem kell izgulnia, (egy wifis konnektorral akár itthonról is be lehet kapcsolni a fűtést) a gázfűtés pedig tökéletesen működik(a duo kontroll kötelező!) tudomásom szerint még senki sem fagyott meg, de még csak nem is szoktak fázni:-))).. aki nem hiszi, nézze meg a pihent agyú videónkat ebben a fontos témában!
Kattints a képre a videó megtekintéséhez:


én bíztos vagyok benne, hogy aki egyszer kipróbálja azt a formáját a lakókocsizásnak az jobban várja majd a telet mint a többi évszakot!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.